This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONDERNEMERS VOORUIT BRENGEN
Visser & Visser viert 35-jarig bestaan én lanceert platform voor ondernemerschap!

Afgelopen week organiseerde Visser & Visser een indrukwekkend jubileumevent ter ere van haar 35-jarig bestaan als accountants- en advieskantoor. Klanten, relaties en collega’s genoten van een prachtige avond in het Concertgebouw in Amsterdam. Ook kregen zij een voorproefje van de nieuwe strategie die Visser & Visser gaat voeren. Het nieuw gelanceerde ‘platform voor ondernemerschap' zet de toon. Zo brengt Visser & Visser haar visie vandaag naar buiten!
 
WELTEN GROEP KLAARSTOMEN VOOR DE TOEKOMST
Kees Antens nieuwe CFO Welten Groep

Welten Groep verwelkomde op 11 april 2024 Kees Antens als nieuwe CFO (ad interim). Antens neemt ruime ervaring mee naar de organisatie als CFO en businesscoach. Hij sluit zich aan bij Thijs Vermaat, die onlangs bekend maakte per mei de rol van CEO te gaan vervullen.
 
ONDERSTEUNEN IN HR GERELATEERDE VRAAGSTUKKEN
Risikoloos gaat strategische samenwerking aan met ESVE Groep uit Helmond

Door de enorme groei van Risikoloos is vanuit Venray de zoektocht gestart naar kwalitatief hoogwaardige dienstverleners op het gebied van HR en verloningsoplossingen. Risikoloos biedt vanuit haar verzekerde dienstverlening een all-in oplossing voor het verzekeren, verlonen en betalen van medewerkers welke in dienst zijn bij MKB-ondernemingen. Directeur Robert-Jan de Roos van Risikoloos geeft aan dat door de enorme expansie van Risikoloos in het MKB er uitbreiding werd gezocht voor het kunnen verlonen van de medewerkers welke in dienst zijn bij de klanten van Risikoloos. Steeds meer MKB-ondernemingen kiezen voor het volledig ontzorgen van hun HR-portefeuille.

 
OVERGANGSPROCES NAAR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN HELDER IN KAART BRENGEN
Nieuwe Webfleet EV Transition Tool biedt een doordachte route naar elektrificatie van wagenparken

Webfleet, de wereldwijd erkende oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, introduceerde de EV Transition Tool, die bedrijven ondersteunt bij het overstappen op elektrische voertuigen (EV) of bij het uitbreiden van hun EV-wagenpark.

Deze innovatieve oplossing, de eerste die rechtstreeks voortkomt uit het onlangs geïntroduceerde EV Services Platform, belooft een transformatie in de manier waarop wagenparkbeheerders elektrificatie benaderen en biedt hulp bij het behalen van doelen voor duurzaamheid, doelmatigheid en veiligheid.

 
NIEUWE EXPERTISE VERSTERKT TECHNOLOGIE- & DATAPROPOSITIE
Indicia versterkt positie met drie overnames in één maand

Indicia, digital partner in online technologie & data, versterkt binnen een maand haar positie met de acquisitie van drie specialisten: paid advertising agency Blue Shark uit Zwolle, contentbureau Swaans uit Tilburg en ICT- en competentie-trainingsbureau Tailor iT en Tailor You uit Breda. De eigenaren blijven ondernemend binnen de groep. Met de overnames groeit Indicia naar een bedrijf met 175 fte.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven