This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
DE GOEDKOOPSTE POMPSTATIONS VAN NEDERLAND IN KAART GEBRACHT
Het goedkoopst tanken doe je in Overijssel

De brandstofprijzen zijn de afgelopen maanden flink omhooggegaan, in lijn met de stijgende olieprijzen. Op basis van de gemiddelde tanktarieven van de afgelopen maand kan de automobilist voor Euro95 – de meeste gebruikte brandstofsoort – vooralsnog het beste terecht in Overijssel. Dit blijkt uit cijfers van mobiliteitspasaanbieder MultiTankcard.
 
GEÏNVESTEERD IN TOEKOMSTIGE UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
Galvano Hengelo vergroot capaciteit en efficiëntie voor toekomstige groei

Begin januari van dit jaar is de nieuwe aanbouw officieel geopend en is tevens een nieuwe reachtruck, die speciaal is aangeschaft om zo gebruik te kunnen maken van smallere gangpaden, in gebruik genomen.

Hiermee is Galvano Hengelo klaar voor toekomstige groei en kunnen we onze kwaliteit en korte levertijden

 
NIEUWE WETGEVING
Wagenparkbeheerders moeten zich dringend voorbereiden op einde van dieselmotor

In januari bereikte het Europees Parlement overeenstemming over nieuwe regels voor de CO2-uitstoot van zware bedrijfsvoertuigen. Deze komen erop neer dat elektrische en waterstofmotoren tegen 2040 de dieselmotor in vrachtwagens en bussen vervangen. Wagenparkbeheerders dienen daarom tijdig een elektrificatiestrategie uit te werken.
 
HET MEEST DUURZAME VERKEERSBORD BESTAAT AL
AGMI & POL maken productie nieuwe verkeersborden komende 50 jaar overbodig

AGMI Traffic & Lighting en POL Heteren bundelen hun krachten met de introductie van een baanbrekende productietechniek. Deze innovatie helpt de Nederlandse overheid om sneller te voldoen aan CO2-klimaatdoelstellingen, omdat er de komende 50 jaar geen nieuwe verkeersborden meer nodig zijn. Aluminium verkeersborden kunnen tegen hoge waarde ingeruild worden en op circulaire wijze worden gerecycled.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven