This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Nu al berichten over kerstpakketten? Ja, nu al! Wij vinden het belangrijk dat jij als abonnee van Hét Ondernemersbelang jouw werknemers tijdens de kerst kan voorzien van een mooi en exclusief kerstpakket. En, omdat kerstpakketten altijd zeer gewild zijn zorgen wij ervoor dat jij nu al je slag kunt slaan. Om die reden vind je in deze special allerlei artikelen van bedrijven die jou kunnen voorzien van een prachtig kerstpakket. Van bierpakketten tot pakketten gevuld met de lekkerste chocolade.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht

AUTHENTIEKE EN DUURZAME KERSTPAKKETTEN
Unieke, eigentijdse kerstpakketten en kadomanden naar eigen wens samen te stellen.

Voor elke budget is er iets unieks en moois te maken, en vooral met ons boerenverstand gemaakt, dus geen producten die een jaar de kast ingaan, nee (h)eerlijke producten met smaak.
EEN KERST VOL VERRASSINGEN
Speciaalbier én duurzame bezorging? Dat kan!

Sinds februari 2021 bezorgen Kim van de Wiel en Nina Slagt op de racefiets de lekkerste speciaalbieren in Zwolle. Op twee wielen bezorgen zij kriskras door de stad meer dan 150 unieke bieren, waaronder Amerikaanse IPA’s en Russische stouts!
HET MOET PRAKTISCH ZIJN
Waardeer, verras met Mooierr

Mooierr helpt ondernemers met het versterken van hun merk en het waarderen van relaties en personeel. Eigenaar/adviseur Sam van de Ridder en zijn team leveren promotieartikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven