This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website

Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard

WE ZIJN WEER VAN START!
Het hele jaar door Kerst

Kerst: voor velen een leuke tijd van het jaar die in november al een beetje begint. Bij ons begint dit al in februari: we geven u graag een kijkje in onze business. Vrachtauto’s komen en gaan, het is druk, de telefoon gaat constant en we zijn met vier extra fulltime seizoen krachten aan het werk. Het is kersttijd en dat betekent gezellige drukte, uitpakken, inpakken, dozen vouwen, vrachtauto’s die laden en lossen…
KOSTEN BESPAREN
Waarom duurzaam ondernemen wél werkt

Duurzaam ondernemen is voor steeds meer bedrijven een relevant thema. Het behelst het bewust omgaan met energie en investeren in groene alternatieven. Dat is nodig, want bedrijven moeten binnenkort voldoen aan Energielabel C. Maar misschien nog wel belangrijker: duurzaam ondernemen werkt! Bedrijven plukken er de vruchten van, meer nog dan alleen het besparen van energie. Dit is waarom duurzaam ondernemen wél werkt.
WAAR LIGGEN DE SAMENWERKINGSKANSEN?
Flevoland Vastgoed 2022: Volop vastgoedkansen en ambities

Op 28 september organiseert SPRYG Real Estate Academy de 8e editie van het netwerkevent Flevoland Vastgoed. In 1 middag wordt u door de gedeputeerde, wethouders van Almere en Lelystad en actieve marktpartijen volledig bijgepraat over alle vastgoedontwikkelingen en plannen in Flevoland. Kom ook netwerken op dit drukbezochte event. Als lezer van het Ondernemersbelang kunt u met 50 euro korting deelnemen met code ONB50. Schrijf u snel in!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven