This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze kennisbank.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Leadinfo is erkend als hoogste categorie ‘Leader’ in G2 rapport
- De leer van de menselijke maat

- Professionelere uitstraling door klantgerichte communicatie


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
"DE BESTE TOOL OM JE ZAKELIJKE BEZOEKERS TE HERKENNEN"
Leadinfo is erkend als hoogste categorie ‘Leader’ in G2 rapport

Leadinfo is erkend als hoogste categorie ‘Leader’ in G2 rapport
Op 22 maart is het lenterapport 2022 van het onafhankelijke onderzoeksbureau G2 uitgekomen. Een belangrijk moment voor softwarebedrijven om zich te meten aan hun concurrenten. Dit keer is het Leadinfo die als winnaar uit de strijd komt en zich ‘Leader’ in de categorie Visitor Identification Software mag noemen, met meer dan 300 positieve reviews.
EERLIJKE BLIK OP ONZELF TE VERGROTEN
De leer van de menselijke maat

Uit onderzoek blijkt dat de emotionele capaciteiten van een professional twee keer zo belangrijk zijn dan de intellectuele en technische kwaliteiten. Dat betekent dat groei als professional niet alleen zit in een blijvende verdieping in de vakinhoud, maar vooral in een blijvende verdieping in onze emotionele capaciteiten en wie we zijn als mens. Aan het woord is Marie-José E. Gilsing, schrijfster van het boek ‘’De Menselijke Maat’’.
COMMUNICATIE IS KONING(IN)
Talent aantrekken én behouden met behulp van Learning & Development: 5 praktische tips

Hoeveel vacatures heeft jouw organisatie op dit moment uitstaan? De kans is groot dat veel openstaande posities langere tijd onvervuld blijven, of dat je helemaal geen geschikte kandidaten vindt. Het juiste talent aantrekken en behouden is inmiddels een grote uitdaging, zo ook in het MKB. Learning & Development (L&D) speelt in deze ‘war for talent’ een sleutelrol.
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden.

Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding. De masterclass wordt op verschillende locaties gegeven. Nieuwsgierig? Klik hieronder verder voor meer informatie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven