This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Leuk dat je weer de moeite hebt genomen om deze landelijke nieuwsbrief  te openen en te gaan lezen.

Deze keer met onder andere: 4 tips om klanttevredenheid positief te stimuleren en drie weken gratis telefoondienst proberen van Bofa Telefoondienst. Via Hét Ondernemersbelang kan je zelfs een hele maand proefdraaien én kom alles te weten over de Digitale wereld. De plek voor iedereen die zich bezighoudt met, of interesse heeft in digitale ontwikkelingen.

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie.


Veel lees plezier,
Hét Ondernemersbelang
KLANTTEVREDENHEID
4 tips om klanttevredenheid positief te stimuleren

Als bedrijfseigenaar doet u er alles aan om uw klanten vast te houden en nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe zorgt u voor een goede reputatie? Geloof het of niet, maar uw reputatiemanagement, naamsbekendheid en groei van klanten begint allemaal met klanttevredenheid.

KENNIS DELEN
Nieuw kennisplatform informeert digitaal werkend Nederland

Digitale Wereld is een onafhankelijk kennisplatform dat digitaal werkend Nederland informeert over alle trends en ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement, data, cyber security en de nieuwste tools en apps. Young professionals delen via blogs, dashboards, podcasts en video’s hun kennis om zo anderen enthousiast te maken over moderne digitale mogelijkheden.
VEILIG ONDERNEMEN
Terug naar het 'oude' normaal: is dat een realistisch scenario?

De service ‘Back to Business’ van TÜV Rheinland Nederland bestaat uit een toetsing op afstand en een toetsing op de bedrijfslocatie(s) waarbij een branche-expert de onderneming toetst op alle actueel geldende regels en richtlijnen op het gebied van corona.
OVERNAME
Zeroplex versterkt telecomactiviteiten met overname Trimaxx

Per 1 juli heeft ZeroPlex de activiteiten van branchegenoot Trimaxx TelecoM Distribution uit Venlo overgenomen. Trimaxx is al meer dan twintig jaar actief met het adviseren, implementeren en beheren van zakelijke telecomoplossingen voor het MKB.
 
info@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 220
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven