This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Het kan weer! De overheid heeft groen licht gegeven voor bijeenkomsten tot 50 personen. Dit betekent ook dat we weer met elkaar kunnen vergaderen op locatie. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in jouw regio? In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide

EFFECTIEVE MAATREGELEN EN VEILIGE RICHTLIJNEN
Volledig ontzorgd en, net zo belangrijk: gekend

Centraal in Nederland gelegen, gratis parkeergelegenheid en uitstekende zalen maken Expo Houten uitermate aantrekkelijk voor élke meeting. Tevens worden er jaarlijks talloze beurzen, congressen en andere events gehouden, oftewel de locatie voor íeder event.
BUITEN VERGADEREN EN TRAINEN IN HET GROEN
Veilig en inspirerend vergaderen & trainen in het groen

Na een jaar lang thuiswerken, online vergaderen en het bezoeken van hybride events zijn we allemaal maar wát toe aan live ontmoetingen. Nu de overheid eindelijk weer groen licht heeft gegeven voor bijeenkomsten tot 50 personen stijgt de vraag naar veilig én inspirerend vergaderen en trainen enorm.
EEN GROENE LOCATIE WAAR JE NAAR BUITEN KAN MET JE TEAM
Een wei-dag Bij Aaltje aan de Linie

Eindelijk! Na maandenlang zoomen, mailen en bellen kunnen we elkaar als collega’s weer fysiek ontmoeten. Dat geeft energie! En het helpt ook enorm om het teamgevoel te versterken, want dat heeft wel te lijden gehad onder het lange thuiswerken.

HOE VIND JE ONLINE DE IDEALE LOCATIE?
Zo vind je de ideale evenementenlocatie voor jouw bijeenkomst

Het vinden van de ideale locatie voor jouw event kan weleens iets weghebben van een eindeloze zoektocht. Nederland is rijk aan honderden, zo niet duizenden locaties; tientallen daarvan voldoen aan jouw specifieke zoekcriteria en omschrijven zich daarnaast als ‘uniek’ en ‘inspirerend’. Wat is nou dé manier om in die wirwar van opties jouw perfecte plaatje te vinden?

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745200 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven