This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
MASSAGE OP WERK!
Ontspanningsmassages in jouw bedrijf

Iedereen weet het: de personeelskrapte is enorm. De druk op huidig personeel stijgt navenant om het werk gedaan te krijgen. De kans op personeelsleden die stress of een burn-out oplopen stijgt. Gevolg: meer piekeren en vaak tegelijk last hebben van allerlei klachten aan spieren, pezen of wervelkolom. Soms zelfs tijdelijke of langdurige arbeidsuitval.

Met TuiNa Ontspanningsmassages kunnen wij personeelsleden helpen die druk te verlichten en de onderneming helpen aanzienlijk in de kosten te besparen!
ZO SNEL MOGELIJK WAARDE TOEVOEGEN VOOR DE KLANT
“Luminis maakt groeiambities waar met investeerder M80”

Luminis maakte 2 september 2022 bekend dat het private-equityfonds M80 een meerderheidsbelang in het bedrijf heeft verworven. Het Belgische M80 biedt software- en technologiebedrijf Luminis de kans haar strategie en marktpositie verder uit te bouwen. Luminis wordt onderdeel van een platform waar ook XPLUS, een Belgisch expert in enterprise IT-architectuur, deel van uitmaakt. M80 is voornemens de komende maanden selectieve overnames te doen in Europa met als doel een portfolio van best-in-class specialisten op gebied van digitale transformatie op te bouwen.
WAT IS EEN ZAKELIJK KREDIET?
Zo financier je duurzaamheid binnen jouw onderneming

Duurzaamheid is het nieuwe innoveren. Ondernemers verduurzamen omdat ze willen én moeten vanwege de milieudoelstellingen. Maar aan verduurzamen hangt, net als aan innovatie, wel een prijskaartje. Je kunt als ondernemer bijvoorbeeld op je dak zonnepanelen laten plaatsen, energie zuinige machines of duurzame materialen aanschaffen, maar dat kost geld. Waar haal je als ondernemer dat geld vandaan? Natuurlijk zijn er subsidies waar je gebruik van kunt maken, maar je moet eerst alles zelf betaald hebben vóór je die subsidie ontvangt.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 221 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven