This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
LEEFTIJDSVERWACHTING IS ENORM GESTEGEN
'Krasse knarren houden de organisatie juist vitaal'

Uit onderzoek blijkt dat leeftijdsdiscriminatie vaker voorkomt dan uitsluiting op basis van gender. Werkgevers twijfelen soms al of ze iemand van 45 jaar wel moeten aannemen, want “de vitaliteit is er dan wel een beetje uit”. Dat is natuurlijk vreemd, en ook problematisch, want we worden met zijn allen wel geacht om tot ons 67ste door te blijven werken. Bovendien is er een groot tekort aan personeel.
 
 
INNOVATIEF, VOORUITSTREVEND EN OPLOSSINGSGERICHT
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 110 jaar!

Op 30 maart 2023 was het 110 jaar geleden dat Ooms Bouw & Ontwikkeling werd opgericht door Jan Ooms Pzn. Met een grote verscheidenheid aan toonaangevende projecten in de bouw en projectontwikkeling, is het familiebedrijf uit Scharwoude tegenwoordig prominent aanwezig in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Directeur Piet-Jan Ooms - de vierde generatie binnen de onderneming - reflecteert op het bijzondere lustrum. ‘Wij bedanken alle medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en andere bouwpartners voor het vertrouwen in ons en de goede samenwerking!’
 
EERST KIEZEN MET JE HOOFD, DAARNA MET JE HART
Meer leef-, werk- en ondernemers geluk voor ondernemers met én binnen een familiebedrijf

Mijn naam is José Flaton, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik ben mentor /coach, trainer en adviseur van ondernemers die deel uitmaken van een familiebedrijf. Op mijn social media kanalen, in mijn podcast en in het dagelijks leven inspireer ik ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap. De verhalen die ik deel gaan over, hoe het mij na 7 jaar gelukt is, om zonder schuldgevoel, een compleet andere rol in te nemen binnen mijn familiebedrijf.
 
SAMENWERKEND NEDERLAND RELEVANTER DAN OOIT
Samenwerkend Nederland slaat de brug tussen ondernemers, ambtenaren en de politiek

Samenwerkend Nederland en rechtsvoorgangers zijn al twintig jaar bezig met het faciliteren van samenwerking tussen de publieke en private sector in Nederland. Door middel van meetings waarin beide partijen elkaar opzoeken ontstaat er wederzijds begrip en een groeiende samenwerking op, voor nu nog voornamelijk, lokaal niveau. Echter wordt de nationale politiek door Samenwerkend Nederland steeds vaker betrokken bij hun bijeenkomsten.
 
 
TOTAALCONCEPT OP GEBIED VAN COMMUNICATIE, PR & INTERIEUR
Storytelling agency Today’s Specials introduceert nieuw label

Het Rotterdamse bureau Today’s Specials lanceert deze week het nieuwe label Interior Concepts. Vanuit de filosofie dat storytelling meer inhoudt dan enkel het geschreven woord en de verspreiding daarvan, bleek het na 14 jaar een logische stap voor het creatieve bureau. “We zien de laatste jaren een verschuiving van de traditionele vormen van PR en media, richting het overbrengen van het complete verhaal naar je doelgroep.Vertelt founder Cristèl Klandermans.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven