This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Wat is een betere locatie om jouw verhaal het beste over te leren brengen op camera dan Mediapark Hilversum? Dit is dé plek waar datgene dat je dagelijks in de media ziet wordt bedacht en gemaakt. De masterclass 'Presenteren voor de camera' vindt plaats op het Mediapark in Hilversum, dit betekent dat je voor een dag exclusieve toegang krijgt tot Mediapark Hilversum!

The Voice of Holland, Voetbal Inside en Spuiten en Slikken? Dit zijn programma's met honderd tot wel duizend bezoekers die bij Mediapark Hilversum opgenomen worden. Omroepen als BNN/VARA, NOS, RTL en Talpa? Deze omroepen bedenken hun tv-formats bij Mediapark Hilversum. Oftewel: Mediapark Hilversum, dé plek waar het gebeurt!

De eerstvolgende masterclass Presenteren voor de camera vindt plaats op 23 juni 2020.
INFORMATIE OVER DE MASTERCLASS PRESENTEREN VOOR DE CAMERA
Video is een krachtig middel om je verhaal over te brengen. Bewegende beelden
kunnen je helpen om als autoriteit over te komen. Je kunt er veel emotie, argumentatie en overtuiging in kwijt. Of het nu gaat om een eigen videoproductie of een tv-interview, de kijker is gebaat bij een boeiend verhaal. Hoe kun je jouw verhaal het beste overbrengen op camera? Dusdanig dat het zowel voor de journalist als de kijker interessant is?

Tijdens een training van 2 uur komen zowel theorie als praktijk aan bod. De training is gericht op het formuleren van de juiste boodschappen voor verschillende doelgroepen. We focussen voornamelijk op het kort en krachtig verwoorden van deze kernboodschappen. Hierbij worden regie nemen en interviewtechnieken uitgelegd en praktisch geoefend. De training wordt gegeven door Carla de Barros Barbosa en Christine van der Linden.

Carla en Christine zijn de oprichters van communicatieadviesbureau Linden & Barbosa in Amsterdam. Zij adviseren bedrijven als C&A, Transavia, AkzoNobel en BeFrank over hun communicatiestrategie, branding en PR.
Elke deelnemer ontvangt de herziene versie van het boek De PR-Factor wat dit jaar uitkomt, volledig geactualiseerd, met nieuwe modellen, cases en interviews.
WAAROM ZOU JE MEEDOEN AAN DEZE VIDEOTRAINING?
Om je camera-angst te overwinnen en van elke videopresentatie een succes te maken.
We helpen je met vragen als:

  • Hoe formuleer ik boodschappen voor mijn bedrijf of merk?
  • Hoe geef ik de boodschappen extra kracht?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik er comfortabel en ontspannen uit zie?
  • Welke outfit kies ik uit?
  • Hoe breng ik een verhaal en houd ik daarbij de regie in eigen hand?
  • Hoe ga ik om met kritische vragen?

De training is voor maximaal 20 personen en wordt gegeven op het Mediapark in Hilversum.
LOCATIE & TIJDSTIP
Locatie
Mediapark Hilversum   l  Media Parkboulevard 11, 1217 WE Hilversum
Tijdstip
13.00 uur tot 15.00 uur
SPREKERS
Carla de Barros Barbosa en Christine van der Linden zijn de oprichters van communicatieadviesbureau Linden & Barbosa in Amsterdam. Zij adviseren van start-ups tot aan corporates over positionering, communicatiestrategie, branding en PR. Voorbeelden daarvan zijn Transavia, C&A, PlayStation, Sdu, AkzoNobel, BeFrank, Dobbi.nl en Sarenza.nl.

Als oprichters van Linden & Barbosa zijn zij betrokken geweest bij uiteenlopende communicatievraagstukken en adviseerden ook over vele internationale productintroducties. Daarnaast zijn zij auteurs van het boek De PR-factor.
OVERZICHT MASTERCLASSES PRESENTEREN VOOR DE CAMERA
 
f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 222
 
Business college is onderdeel van: %SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven