This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Onze nieuwsbrief verschijnt voortaan in de eerste week van de maand. In de vijfde editie van dit jaar onder meer aandacht voor: Van leegstand naar storage park in Zelhem; socialmedia strategieën en de eerste beelden van onze nieuwe drone.

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen zijn de wereldwijde staalprijzen en het verschepen van containers extreem gestegen. Let op dat per 1 juli a.s. onze prijzen met meer dan 10% stijgen.

Sinds deze week hebben wij nog beperkte voorraad welke u tegen de huidige condities kunt leasen of kopen. Bel of mail ons voor de beschikbaarheid.

Veel leesplezier en tot volgende maand!

Recente oplevering: Opslag Zelhem

Onlangs hebben we een aantal Z-Boxen afgeleverd in Zelhem. Opslag Zelhem is hier begonnen met een klein storage park naast het huidige bedrijf in tuin- en buitenlantaarns. Lees hier meer over zijn eerste ervaringen binnen de storagewereld en hoe je van een ongebruikt stuk terrein snel een goed renderend storage park kunt maken.

We vliegen hoog!

Vanaf nu kunnen we prachtige beelden maken met onze nieuwe drone. Want zeg nou zelf, een opslagpark ziet er vanuit de lucht toch geweldig uit...
Op deze video ziet u Salland Storage Deventer. Interesse om het eigen opslagpark vanuit de lucht vast te leggen? Laat het ons weten.

Hoe zet je social media doelgericht in?

Sinds begin dit jaar is socialmedia-expert Ferdi Soetekouw werkzaam voor USC. Lees in zijn eerste blog wat je kunt doen om je eigen socialmediakanalen succesvol in te zetten.

Ook opgeleverd: Storage Park in Lelystad

We hebben het buitenterrein van De Opslagconcurrent met behulp van onze Z-Boxen binnen enkele weken omgetoverd van een camperstalling naar een perfecte self storage locatie met hoog rendement. De eerste units zijn namelijk al verhuurd!

Beter vindbaar via Google my Business

Je bent waarschijnlijk op de nodige digitale nieuwsbrieven geabonneerd. Lees je ze, net als wij, ook niet allemaal? Hoe praktischer de content, hoe beter het de verzender lukt om onze aandacht vast te houden.

Opslagwijzer

13-16 juli 2021
Inside Self-Storage World Expo (Las Vegas, USA)
20-21 sept. 2021
Fedessa Self Storage Conference & Trade Show (UK)
Het laatste nieuws over USC en de storage markt?
Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01