This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

U wilt uw werknemers een gezonde, veilige werkomgeving bieden, waar ze met plezier kunnen werken. Hoe pakt u dat aan? Met een Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) krijgt u inzicht in de arbeidsrisico’s in uw bedrijf, zodat u ze kunt aanpakken.

Basis voor arbobeleid
De RI&E is verplicht voor u als ondernemer met personeel. Dat staat in de Arbowet. Een actuele RI&E is de basis voor uw arbobeleid. Verandert er iets aan de werkwijze in uw bedrijf, bijvoorbeeld door een verhuizing, of zoals afgelopen jaar door de uitbraak van het coronavirus, dan past u de RI&E ook aan.

ArboNed helpt u graag
Heeft u een actuele RI&E? ArboNed helpt u er graag mee verder. Om te beginnen via onderstaande tips. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen, neem dan vooral contact op met ArboNed via
salessupport@arboned.nl.

Video: Hoe kan ik een RI&E maken?
RI&E-expert Ad van Zundert legt u in 5 minuten uit hoe u zelf een start kunt maken met uw branche-RI&E:

Praktische gids: Zelf een start maken met de RI&E
U kunt zelf al aan de slag met het in kaart brengen van de veiligheids- en gezondheidsrisico’s in uw bedrijf. Lees er meer over in onze praktische gids.
Handig stappenplan om zelf uw RI&E te maken 
Veilig en gezond (thuis)werken, ook in coronatijd
Praktijkvoorbeelden van andere mkb’ers

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven