This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

De band tussen jou en je collega’s versterken en verbreden tijdens een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in Oost-Nederland.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht

VOLOP PLANNEN EN AMBITIES IN NOORD-NEDERLAND
Ontdek uw vastgoedkansen in Noord-Nederland!

Op 8 september 2022 organiseert SPRYG Real Estate Academy het drukbezochte netwerkevent Noord-Nederland Vastgoed 2022. In 1 middag krijgt u van de bestuurders en vastgoedbeslissers een actueel overzicht van alle plannen, projecten, kansen en uitdagingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Kom ook netwerken op dit drukbezochte event. Schrijf u hier in.
ULTIEM VAKMANSCHAP
Toponderneemster Annemarie van Gaal kiest trap EeStairs

EeStairs staat internationaal bekend om zijn trappen van exceptionele kwaliteit en mag zich onder meer hofleverancier noemen van Facebook, Google, KKR, Deloitte, diverse banken en Optiver. Hiernaast zijn diverse filmsterren, Formule-1 coureurs, royals, dj’s en topsporters eigenaar van zo’n uitzonderlijke trap. In Nederland is Annemarie van Gaal één van de ondernemers die klant is bij het Barneveldse bedrijf.
MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN
Hoeveel omzet laat jij liggen?

Er zijn talloze verhalen over B2B telefoneren in het algemeen en telefonische acquisitie in het bijzonder. Zoals de prospect die belt met een vraag en het verzoek krijgt een e-mail te sturen. Of klanten die liever een andere dag terugbellen, omdat die ene telefoniste onvriendelijk is. Nog erger, bedrijven die helemaal niet telefonisch bereikbaar zijn.

Dan is er de illusie dat online leads zelf wel bellen als ze geïnteresseerd zijn. De clicks van de mailing of offertes worden niet nagebeld. Er wordt nooit gedaan aan koude acquisitie en contacten met leads en klanten gaan bij voorkeur per e-mail en Whatsapp met alle gevolgen van dien. Ik hoor en lees de verhalen dagelijks.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven