This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Een goede werksfeer met medewerkers die goed in hun vel zitten is van groot belang binnen een organisatie. In deze speciale editie van onze nieuwsbrief lees je allerlei artikelen die de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers of van jou als werkgever bevorderen, nu iedereen weer terug naar kantoor mag. Denk hierbij aan bedrijven die bedrijfsfitness of coaching aanbieden en bedrijven die gezond eten kunnen leveren op kantoor.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht & David de Waard

INCOMPANY BEDRIJFSFITNESS MET ALS HOOFDFUNCTIE EEN SOCIALE ONTMOETINGSRUIMTE
Is thuiswerken de nekslag voor incompany bedrijfsfitness?

Medewerkers geven aan, dat ze het thuiswerken niet wensen op te geven. Is thuiswerken de nekslag voor incompany bedrijfsfitness? Wij zien nog voldoende kansen!
VRIJHEID ERVAREN ALS MENS EN ONDERNEMER
Hoe fit ben jij als ondernemer?

Wedstrijdfit. Je hebt er vast wel eens over gehoord. Een speler kan wel weer hersteld zijn van zijn/haar blessure, maar dat betekent niet dat hij/zij fit genoeg is om weer wedstrijden te spelen. Heb jij wel eens nagedacht of jij zakelijk fit bent? Fit genoeg om tijdens jouw wedstrijd optimaal te presteren? En dan heb ik het niet alleen over fysieke fitheid maar ook over mentale fitheid. Ben jij is staat om de hele ’wedstrijd’ optimaal te presteren? Dag in dag uit?
HOE GA JE AAN DE SLAG MET AMPLITIE?
Hoe begin je vol energie en zorg je dat je deze energie vasthoudt?

De zomervakantie is voorbij en waarschijnlijk zijn de meeste alweer een aantal weken aan de slag. Idealiter is dit natuurlijk volledig fris en uitgerust na een mooie vakantie. Hoe zorg je ervoor dat je die frisheid en energie behoudt gedurende het jaar? Probaat | Expertisecentrum voor werkgeluk weet wat hierin belangrijk is: focus bijvoorbeeld op amplitie.
EFFECTIEVE LUCHTREINIGING
Zegt u wel eens: ik ga even naar binnen voor een frisse neus?

Voor een frisse neus gaan we graag even naar buiten, terwijl er buiten zelfs sprake is van luchtverontreiniging. Maar hoe is het dan binnen gesteld met de kwaliteit van onze lucht?

Buiten wordt de lucht elke dag gereinigd door de natuur zelf, zoals door regen, sneeuw en de wind. Binnen is ook luchtverontreiniging, en die wordt ook steeds erger.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven