This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou een aantal artikelen hebben uitgelicht.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
'EEN ONAFHANKELIJKE ADVISEUR IS ONONTBEERLIJK'
Goede alternatieve financiering is maatwerk voor het MKB

De coronacrisis, gebrek aan materialen, razendsnelle prijsstijgingen en inflatie: het Nederlandse MKB heeft het moeilijk. Veel ondernemers hebben dankzij overheidssteun en uitstel van belastingen de afgelopen twee jaar overleefd maar nu komt de periode van terugbetalen. Daartegenover staat dat de banken meer dan terughoudend zijn om leningen te verstrekken aan het MKB en de oorlog in Oekraïne voor een onzekere toekomst zorgt. Hoe kan ‘alternatieve’ financiering, of non-bancaire financiering, het MKB hierbij helpen en hoe zien zij de toekomst?  
DOE MEE MET DE ZO WERKT HET AWARD 2022
Wie wordt de Hybride Werkgever van het Jaar?

Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven te vieren, reikt landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het op 14 juni de awards uit aan de beste Hybride Werkgevers van het Jaar! Deze campagne is een blijk van waardering voor organisaties die in het afgelopen jaar een stap verder zijn gegaan om het hybride werken een stuk makkelijker en leuker te maken voor hun werknemers.
DUURZAAMHEID, CIRCULARITEIT EN BIOBASED
Dura Vermeer neemt strategisch belang in Van Vuuren Elektrotechniek

Bouwconcern Dura Vermeer versterkt haar Divisie Techniek door een strategische samenwerking aan te gaan met Van Vuuren Elektrotechniek. Beide partijen gaan invulling geven aan de gezamenlijke groeiambities in de techniekmarkt van aanleg, beheer en onderhoud. Dit partnerschap wordt concreet vormgegeven door een strategisch belang van Dura Vermeer in Van Vuuren Elektrotechniek.
VOORDEEL VOOR KLEINE BEDRIJVEN
Klein wagenpark? Dan moet je deze verzekering hebben!

De keuze is reuze als het om zakelijk autorijden gaat. En wanneer je dan eindelijk de keuze voor een auto hebt gemaakt, moet je ook nog nadenken over de verzekering. Nu is het verzekeren van bedrijfsvoertuigen niet zo heel moeilijk, maar wel als het wagenpark van jouw bedrijf minder dan tien auto’s telt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven