This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
UITGIFTE LAATSTE KAVELS HAARVELD
Verkoop laatste bedrijfskavels Haarveld Roden

Bedrijvenpark Haarveld is één van de groenste bedrijventerreinen van Noord-Nederland. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de rondweg en provinciale weg vanaf de A7 en A28. Groningen ligt op slechts 12 kilometer afstand. Door de ligging, mogelijkheden en het groene karakter is Haarveld een zeer gewilde locatie voor MKB-bedrijven om zich te vestigen. In 2019 is het bestemmingsplan aangepast van bedrijventerrein Haarveld. Hierdoor is dit bedrijventerrein de perfecte plaats voor bedrijven met een lage milieucategorie.
 
DE BEMIDDELING VAN BETONDIREKT KENT NAGENOEG GEEN GRENZEN
Direct beton met Betondirekt

Betondirekt, opgericht door Tineke Groen, is een uniek bedrijf. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt levert het in Joure gevestigde bedrijf kwalitatief hoogwaardig beton door heel Nederland. Het beton kan eenvoudig online besteld worden, waarna het binnen twee werkdagen op het gewenste adres geleverd wordt op een tijdstip wat voor de klant het beste uitkomt. Dit is mogelijk door een samenwerkingsverband met ruim veertig gecertificeerde betonmortelcentrales.
 
BOOTJE VAREN
Een origineel bedrijfsuitje

Teambuilding is tegenwoordig een veel voorkomende kreet bij bedrijfsuitjes. Zo combineer je een origineel bedrijfsuitje en een gezellige dag samen met het verbeteren en of groeien van een goede samenwerking tussen collega’s. Een mooie locatie om dit in de zomerperiode te doen is een strandtent. Strandtenten zijn tegenwoordig niet meer alleen hippe plekken om lekker te loungen onder het genot van een cocktail, je kunt er ook terecht voor een bedrijfsuitje. Ben je op zoek naar de combinatie bedrijfsuitje en teambuilding dan vind je hieronder een aantal leuke en originele ideeën.
 
RELEVANTE INFORMATIE VOOR 55-PLUSSERS
Nieuw platform speciaal voor 55-plussers; Hét Consumentenbelang

Hét Consumentenbelang is speciaal ontworpen om 55-plussers te voorzien van betrouwbare en relevante informatie. Het platform behandelt diverse onderwerpen, waaronder gezondheid, financiën, reizen, technologie, en lifestyle. Door zich te richten op deze specifieke doelgroep, speelt Hét Consumentenbelang in op de unieke behoeften en uitdagingen waar 55-plussers mee te maken hebben.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven