This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou een aantal artikelen hebben uitgelicht.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
EEN UNIEKE BELEVING
Prison Island is hét bedrijfsuitje

8 Indoor Jeu de Boules banen en Prison Island - met 30 cellen! - worden gecombineerd met hoogwaardige horeca. Het perfecte uitje voor iedereen op 1 locatie. Ideaal voor jouw volgende teamuitje, toch?
POSITIEF ACTIVISME TEGEN VOEDSELVERSPILLING
Too good to go opnieuw verkozen tot meest inspirerende organisatie

Too Good To Go, de snelgroeiende app tegen voedselverspilling, is opnieuw verkozen tot meest inspirerende organisatie van Nederland. De missiegedreven organisatie voert voor het vierde jaar op rij de Inspirerende 40 aan. In aanloop naar de landelijke Verspillingsvrije Week die 12 september is gestart is dit een eervolle kroon op het werk van team Too Good To Go. Met maar liefst 15 miljoen geredde maaltijden sinds de start in 2018 behoort Nederland tot de Europese voorhoede. Wageningen University & Research en Lego zijn verkozen tot de nummers twee en drie op de lijst.
UITBREIDEN IN EUROPA EN DAARBUITEN
AB Inbev optimaliseert hun voorraadbeheer in samenwerking met verschillende retailers

Anheuser-Busch InBev is met meer dan 500 biermerken wereldwijd de leidinggevende brouwer en behoort tot ’s werelds top vijf van consumptiegoederenbedrijven. Ze delen hun passie voor het brouwen van bier van de allerhoogste kwaliteit met bijna 200.000 collega’s in meer dan 50 landen wereldwijd.

In 2008 startte AB Inbev met de collaboratieve voorraadoplossing van Generix Group om hun stock beter te kunnen beheren. Door de steeds hogere eisen van de consument werd dit bij meer retailers essentieel en had AB Inbev steeds meer nood aan de toenmalige VMI-oplossing.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven