This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BELASTINGVOORDEEL DOOR PENSIOENBELEGGEN
Ondernemers opgelet: Hoe staat het met jouw pensioen?

Wist jij dat 60% van de ondernemers niet goed weet of hij/zij na pensionering kan rondkomen? Dit bleek onlangs uit onderzoek van Nibud, het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting. De reden hiervan is dat pensioen voor veel ZZP’ers en ondernemers een ‘ver-van-mijn-bed-show’ is. Toch is het belangrijk om er op tijd over na te denken, aangezien uit hetzelfde onderzoek blijkt dat ongeveer 30% niet goed kan rondkomen zodra de pensioenleeftijd bereikt is.
 
 
BEVEILIGING VAN GROTE EN COMPLEXE BOUWTERREINEN
UFO’s weren dieven en zwervers van sloopterrein Agrifirm Utrecht

Een gigantische fabriek met toebehoren van ruim 10 hectare wordt momenteel op industrieterrein Lage Weide in Utrecht vakkundig ontmanteld. Om dieven, oud-ijzerhandelaren en zwervers te weren, bewaken Units For Observation (UFO’s) van Kooi Camerabewaking het terrein. “Je wilt niet alleen beveiligd zijn tegen diefstal maar ook voorkomen dat iemand zich in het pand heeft verschanst als onze kraan met de knipschaar aan het werk gaat,” aldus uitvoerder John van der Meer.
 
 
VOORDELEN VAN PRIVATE EQUITY
MKB-bedrijf verkopen? Stap over angst voor private equity heen!

Private equity investeerders schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor steeds meer beleggers is dit een prima optie voor hun geld, om buiten de beurs om te investeren in een onderneming. MKB-bedrijven reageren vaak huiverig. Dit zijn toch die ‘sprinkhanen’ die jouw bedrijf in no time leegtrekken? Of maakt onbekend onbemind?

Overnamespecialist Diligence ziet het vaak: mkb’ers die bij de verkoop van hun bedrijf de boot af houden richting private equity. Een gemiste kans, want private equity investeerders helpen juist vaak een MKB-bedrijf vooruit, weet deze specialist.

 
 
MYPOS GO2 IS STIJLVOL
Flinke groei in compacte betaalterminals leidt tot de lancering: myPOS Go 2

Het fintech bedrijf myPOS Netherlands B.V. lanceert de myPOS Go 2 betaalterminal. De nieuwe generatie van myPOS Go, de best verkochte betaalterminal voor onderweg - altijd en overal in Europa in staat betalingen te accepteren.

De afgelopen drie jaar is het gebruik van compacte betaalterminals flink toegenomen. Kleine ondernemers gebruiken deze maar ook de grote corporate ondernemingen hebben bepaalde toevoegingen daarvoor gekregen.

 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven