This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

roc midden
Beste %FIRSTNAME%,

In een wereld waar veiligheid een steeds grotere zorg wordt, is het essentieel voor bedrijven om zichzelf te beschermen tegen potentiële dreigingen. Of het nu gaat om brand, inbraak, diefstal of andere vormen van criminaliteit, bedrijven moeten proactief zijn in het waarborgen van de veiligheid van hun personeel en eigendommen. Een effectief alarmsysteem is daarbij een onmisbaar instrument.

Bij Verisure begrijpen we de complexiteit van bedrijfsbeveiliging en bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij de unieke behoeften van uw bedrijf. Onze geavanceerde alarmsystemen zijn ontworpen om een breed scala aan bedreigingen te detecteren en direct actie te ondernemen om uw bedrijf te beschermen.

Waarom zou u kiezen voor een Verisure alarmsysteem voor uw bedrijf?

1.     24/7 Monitoring: Onze alarmsystemen worden constant bewaakt door ons team van professionele operators, zodat u gerust kunt zijn, ook buiten kantooruren.

2.     Police Live View en Gemeenschappelijk Meldkamer Systeem: Verisure verwerkt alle alarmmeldingen en, indien nodig, waarschuwt de hulpdiensten, waardoor de kans op schade wordt verkleind.

3.     Geavanceerde Technologie: Onze systemen maken gebruik van cutting-edge technologieën voor detectie zoals trillingsdetectie op ramen en deuren, bewegingsdetectie, en beveiligingscamera's om potentiële bedreigingen nauwkeurig te identificeren. Daarnaast heeft Verisure ook de mogelijkheid om interventie te plegen door middel van de ZeroVision rookbarrière.

4.     Compleet Pakket met Onderhoud: Ons alarmsysteem wordt geleverd met een compleet pakket aan componenten die naar uw wensen kunnen worden samengesteld. Daarnaast is het onderhoud van uw systeem inbegrepen in de dienstverlening, waardoor u zich kunt focussen op ondernemen.

5.     Gemoedsrust: Door te kiezen voor een Verisure alarmsysteem, investeert u in gemoedsrust. U kunt zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de veiligheid.

Maak gebruik van een gratis beveiligingsonderzoek ter waarde van €125 en ontvang een offerte op maat, waarbij u €350 korting krijgt op de eenmalige plaatsingskosten. Bovendien betaalt u geen plaatsingskosten voor de GuardVision camera (met ingebouwde CCTV).

Bent u klaar om de veiligheid van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven