This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Ondernemers NLP
Beste %FIRSTNAME%,

Heb jij het gevoel dat je dagelijks beslissingen neemt 'op de automatische piloot'? En dat het lastiger wordt om met alle medewerkers goed contact te hebben naarmate je onderneming groeit? Dan is de masterclass Ondernemers NLP op 10 april 2024 wellicht iets voor jou!

Met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) leer je grip te krijgen op veranderende omstandigheden en inzicht te krijgen in factoren die je helpen of juist tegenwerken. In de masterclass leer je om je eigen onbewuste keuzes te (her)kennen en te beïnvloeden, en die van anderen.

De masterclass Ondernemers NLP is speciaal ontwikkeld voor, door en mét ondernemers. Tijdens deze creatieve en dynamische dag vol oefeningen, leer je beter te formuleren, luisteren en welke houding en stijl het best bij jou past. Je krijgt onmiddellijk feedback en respons in een veilige setting.

Na een dag zul je al merken dat je gesprekspartners, opdrachtgevers en medewerkers beter kunt inspireren en motiveren. Daarnaast is er veel ruimte voor netwerken, ontmoeten en ontspannen in het 16e-eeuwse Huis Scherpenzeel in het Gelderse Scherpenzeel.

Meld je snel aan voor deze masterclass 'Ondernemers NLP in één dag' via de website. Deelnamekosten bedragen € 349,00 excl. btw, inclusief uitgebreide catering en gezonde lunch.

Wil jij meer rendement, meer balans, plezier, humor en ontspanning in je ondernemerschap? Overweeg dan zeker de masterclass 'Ondernemers NLP'. Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje op woensdag 10 april van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,
Charlotte Krielaart

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven