This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SCHRAPPING AUTOMATISCHE INFLATIECORRECTIE
ROZ past automatische inflatiecorrectie uit modelcontracten aan

De vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) omschrijft zichzelf op haar website als een platform voor professionele partijen in het vastgoed; partijen die eigenaarsbelangen vertegenwoordigen, vastgoed ontwikkelen en/of realiseren, bemiddelen bij de verhuur van vastgoed of professionele diensten leveren aan deze partijen.

De ROZ heeft als brancheorganisatie daarnaast als doel juridisch juiste en in de praktijk goed toepasbare model huurcontracten voor woonruimte, winkelruimte, kantoorruimte en de autobox/ parkeerplaats beschikbaar te stellen. Deze veel gehanteerde modellen gelden als ‘dé standaard’ binnen de verhuurpraktijk. In dit artikel legt advocaat Koen Wanders van Fruytier Lawyers in Business meer uit over modelcontracten.
 
 
VAKKENNIS EN KLANTGERICHTE AANPAK
FITZ breidt AFAS-dienstverlening fors uit met overname AIMS Improve

FITZ, voorheen de Quoratio Groep, heeft AFAS-partner AIMS Improve uit Haarlem overgenomen. Hiermee breidt FITZ de bestaande AFAS-expertise en capaciteit fors uit. Er gaan nu 60 professionals samenwerken onder het nieuwe label FITZ Business Services.

De overname valt samen met de introductie van FITZ, de nieuwe naam waaronder de Quoratio Groep verdergaat. Door de uitbreiding van expertise, producten en diensten in de afgelopen jaren is het bedrijf in staat om klanten op alle aspecten van bedrijfsvoering te ondersteunen. Met het nieuwe merk wil FITZ die propositie sterker uitdragen.
 
RUIME ERVARING IN WERELDWIJD OPSCHALEN EN BETAALPROCESSEN
myPOS heet Mario Shiliashki welkom als Chief Executive Officer

myPOS, één van de grootste aanbieders van mobiele pinautomaten en betaaloplossingen voor het midden en klein bedrijf en zelfstandige ondernemers, is blij de benoeming van Mario Shiliashki als Chief Executive Officer aan te kunnen kondigen. Shiliashki zal ook deel gaan uitmaken van de Raad van Bestuur.

Shiliashki brengt een algemene visie met zich mee over betalingen en heeft op vier continenten gewerkt voor bedrijven zoals PayPal, Mastercard en recenter PayU, waar hij succesvol leiding heeft gegeven aan alle fasen van groei, fusies en overnames en Exit.
 
RIJKE ERVARING AAN BOORD
Elevation Group benoemt nieuwe directie

IT-staffing organisatie Elevation Group benoemt per 1 mei aanstaande een nieuwe directie. Marc Voskuilen (CEO), Michiel Mulder (CMPO) en Olivier Macpherson (CFO/COO) nemen het stokje over van oprichters Chris Wood en Floris Bouwman. Eind vorig jaar benoemde het Financieel Dagblad Elevation Group tot FD Gazellen-winnaar in de categorie ‘groot in regio west’. Daarmee is het de snelstgroeiende onderneming van Nederland.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven