This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
Oktober 2020
Beste %FIRSTNAME%,

COVID-19 blijft voorlopig de gemoederen bezighouden. Geen reden echter om bij de pakken neer te gaan zitten. De huidige tijd biedt volop kansen voor opslagbedrijven. Onze mobiliteit is namelijk veranderd en dat betekent dat er meer vraag is naar opslagruimte dan ooit tevoren. Wij zitten letterlijk bovenop de markt en signaleren de laatste trends voor u. Veel plezier met deze nieuwe Opslagwereld!
Eerste online beurs FEDESSA was een bijzondere editie
Op 6 en 7 oktober jl. vond de eerste online beurs van de Federation of European Self Storage Associations (FEDESSA) plaats. Natuurlijk was USC ook dit jaar aanwezig als sponsor en exposant met een 'Round Table/Specialist Session'. Het was in alle opzichten een bijzondere editie.
Ook 'rijkste man' Bill Gates stapt in de opslagwereld
In navolging van Warren Buffett (zie ook onze nieuwsbrief van juli 2020) stapt ook Bill Gates in de opslagmarkt. De nagenoeg de rijkste man ter wereld bundelt zijn krachten met het op acht na grootste self storage bedrijf StorageMart. Gates is niet de enige investeerder die partner wordt van StorageMart. GIC, het staatsinvesteringsfonds van Singapore, verwierf ook een belang in het bedrijf. De twee investeringen samen geven StorageMart een ondernemingswaarde van $ 2,7 miljard.
Parkeerruimte over? Verhoog uw omzet met een Z-Box!
Vanwege de huidige COVID-19 problematiek is onze mobiliteit veranderd. Veel parkeerruimtes staan momenteel lang niet meer zo vol als eerst. Anderzijds blijft de vraag naar opslagruimte toenemen. Met ons shortlease concept kunt u nu slim en snel anticiperen op deze twee ontwikkelingen.
Met een goede huisstijl staat u al met 1-0 voor
Een consequent doorgevoerde huisstijl zorgt voor herkenning en vertrouwen bij de klant. Het is daarom van groot belang dat al uw communicatie- en marketinguitingen (zowel online als print) in de huisstijl worden uitgevoerd. Wat wordt daar eigenlijk allemaal onder verstaan en wanneer is uw huisstijl op orde?
Z-Box in handomdraai geschikt voor motoropslag
Dat u met de Z-Box opslagruimte kunt aanbieden die reguliere zeecontaineropslag ver in de schaduw stelt, kunt u op onze website en ons Storage Park zien. Maar wist u ook al dat de Z-Box door middel van slimme compartimentering snel om te toveren is tot een zeer aantrekkelijke opslagruimte voor 4 motoren? Niels Fokkema van ikwilopslagruimtehuren.nl kan erover meepraten.
Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.