This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SNELSTE REPARATIEOPLOSSINGEN
De snelstgroeiende repairpartner voor het MKB

Fixers is de grootste en snelstgroeiende reparatieketen van Nederland met inmiddels 12 Service Points. Fixers repareert alle merken smartphones, laptops, computers en tablets. Fixers staat voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.
 
 
GELDSTROMEN EN WINST
‘Kan ik straks als ondernemer mijn rekeningen nog wel betalen?’

Met de stijgende inkoop- en energiekosten, personeelstekorten en coronaschulden is het op dit moment voor sommige bedrijven lastig ondernemen. De onzekerheid naar de toekomst is groot, de angst en slapeloze nachten nemen toe. ‘Kan ik straks als ondernemer mijn rekeningen nog wel betalen?’ Janine van Vliet startte haar bedrijf Koken met Cijfers met maar één missie: alle MKB-ondernemers in Nederland financieel gezond krijgen. Ze won er afgelopen vrijdag zelfs een internationale prijs mee in New York.
 
 
EEN LAADPAAL MAAKT JOUW BEDRIJF AANTREKKELIJK
Met een laadpaal voor de deur heb je een streepje voor

Het is niet alleen fijn voor medewerkers, maar ook voor bezoekers van jouw bedrijf hebben laadpunten aantrekkingskracht. Meer dan de helft van de elektrische rijders laat de keuze voor een winkel of restaurant namelijk afhangen van de laadmogelijkheden ter plaatse. Dat blijkt uit een onderzoek van Shell Recharge Solutions.
 
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven