This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
"WE SCOREN AL LANGERE TIJD HOOG OP KLANTTEVREDENHEID"
Veldhuis Advies: het meest klantgerichte zakelijk advieskantoor van Nederland

Financieel adviseur Veldhuis Advies mag zich een jaar lang het meest klantgerichte financieel adviesbureau in de categorie zakelijk advies van Nederland noemen. De vakjury van VVP (Vakblad Voor Verzekeringsprofessionals) besliste unaniem dat het bedrijf de bijbehorende Award toekomt.
 
IMPULS VOOR NIEUWE VERBINDINGEN
Nieuwe industriële eventlocatie in hart van de energietransitie

Industrial Studios opent begin volgend jaar op Industriepark Kleefse Waard de meest duurzame evenementenlocatie van Oost-Nederland. De locatie, midden in het Connectr Innovatielab, biedt straks een enorm nieuw scala aan eventmogelijkheden. Hoewel de herontwikkeling van de eventlocatie momenteel nog in volle gang is, geven we vandaag alvast een exclusieve sneak preview.
 
 
WETTELIJKE VERPLICHTING IS EEN GOEDE ONTWIKKELING
Een vertrouwenspersoon mag straks niet meer ontbreken

’Bij ons komt het niet voor. We hebben nog nooit een melding gehad’. Ze kent de opmerkingen, maar directeur Martine Gaasbeek van arbodienst Vitaal! weet dat ongewenst gedrag op de werkvloer overal voor kan komen. De verplichting voor bedrijven om een vertrouwenspersoon aan te stellen vindt ze daarom een goede ontwikkeling.
 
 
TIP: KIJK OOK EENS OP DE WEBSITE VAN JE CONCURRENTIE
5 Strategieën voor meer online omzet

Als mkb-ondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om te groeien met je bedrijf. In dit artikel ga ik 5 strategieën met je delen, die jouw bedrijf eenvoudig aan meer omzet gaan helpen.

Het zijn strategieën die ik – als Online Advertising Specialist – de afgelopen jaren veel heb gebruikt, en waarvan ik weet dat ze goede resultaten opleveren. Om de beoogde doelgroep te bereiken heb ik Facebook Ads en/of Google Ads ingezet.

 
 
OPZEGVERBOD GELDT NIET MEER ALS JE LANGER DAN TWEE JAAR ZIEK BENT
Is het mogelijk ontslagen te worden bij ziekte?

Meestal is het niet mogelijk om ontslagen te worden bij ziekte. Bij het wettelijke opzegverbod heb je tijdens ziekte als werknemer een sterke bescherming van ontslag. Overigens betekent dit niet dat je tijdens ziekte nooit ontslagen kunt worden. In sommige situaties, bij bijvoorbeeld een ziekte van langer dan twee jaar, is het mogelijk om toch nog te worden ontslagen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven