This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONTSLAG AAN DE VOORKANT GOED AANPAKKEN
Dit nieuwe bedrijf MOEST er komen! Het is een PASSIE!

Je herkent het ongetwijfeld. Je hebt een werknemer en er is geen andere optie meer dan deze te moeten ontslaan. Je hebt er een naar onderbuik gevoel bij en je weet eigenlijk niet hoe je dit moet aanpakken. Mogelijk heb je zelfs een nare ervaring in het verleden gehad bij een vorig ontslag en je ziet er nu als een berg tegenop. Collega’s en vrienden hebben goed bedoelde adviezen; ‘’regel het maar snel, voor je het weet meldt hij/zij zich ziek’’ of ‘’je geeft hem/haar gewoon een VSO en dan zeg je dat hij/zij MOET tekenen’’.
 
 
BEVEILIGING VAN GROTE EN COMPLEXE BOUWTERREINEN
UFO’s weren dieven en zwervers van sloopterrein Agrifirm Utrecht

Een gigantische fabriek met toebehoren van ruim 10 hectare wordt momenteel op industrieterrein Lage Weide in Utrecht vakkundig ontmanteld. Om dieven, oud-ijzerhandelaren en zwervers te weren, bewaken Units For Observation (UFO’s) van Kooi Camerabewaking het terrein. “Je wilt niet alleen beveiligd zijn tegen diefstal maar ook voorkomen dat iemand zich in het pand heeft verschanst als onze kraan met de knipschaar aan het werk gaat,” aldus uitvoerder John van der Meer.
 
 
HORECA SLIMMER EN BETER MAKEN
TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023 'wie het kleine niet eert'

Vandaag kondigt TIPPR de lancering aan van het Horeca Trendrapport 2023 met als thema, 'wie het kleine niet eert'. Het Trendrapport benadrukt de noodzaak om op de kleintjes te letten en efficiënter te werken om een gezonde horeca business case te behouden.

Het rapport is gebaseerd op gebruikersdata vanuit de horeca en identificeert dé vijf belangrijke trends waar we allemaal mee te maken gaan krijgen in 2023.
 
VAARDIGHEDEN IN DE HELE ORGANISATIE IN KAART BRENGEN
Astride by EXIN, de tool voor het beoordelen van digitale vaardigheden bereikt mijlpaal

EXIN, een toonaangevend onafhankelijk exameninstituut, heeft deze week een nieuwe mijlpaal bereikt. Astride, een gratis digitale assessment tool voor competenties heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt van meer dan 3000 afgeronde assessments.

Sinds de lancering in oktober 2022 heeft Astride talloze IT-professionals geholpen meer inzicht te krijgen in hun digitale vaardigheidsniveau en ervaring. Astride behandelt een breed scala aan onderwerpen, van digitale basiskennis tot geavanceerde technische vaardigheden, waardoor personen hun sterke punten en verbeterpunten kunnen identificeren.
 
 
VOORDELEN VAN PRIVATE EQUITY
MKB-bedrijf verkopen? Stap over angst voor private equity heen!

Private equity investeerders schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor steeds meer beleggers is dit een prima optie voor hun geld, om buiten de beurs om te investeren in een onderneming. Mkb-bedrijven reageren vaak huiverig. Dit zijn toch die ‘sprinkhanen’ die jouw bedrijf in no time leegtrekken? Of maakt onbekend onbemind?

Overnamespecialist Diligence ziet het vaak: mkb’ers die bij de verkoop van hun bedrijf de boot af houden richting private equity. Een gemiste kans, want private equity investeerders helpen juist vaak een mkb-bedrijf vooruit, weet deze specialist.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven