This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
INZICHT IN ECONOMISCHE TRENDS
Laat jij geld liggen als ondernemer?

Als ambitieuze ondernemer weet je dat er altijd meer te behalen valt. Stiekem weet je wel dat je te veel belasting betaalt, dat er méér winstmogelijkheden zijn voor jouw onderneming en dat je groeikansen laat liggen. Je hebt die vertaalslag nodig, maar hoe pak je dit aan en waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan om je hierin te verdiepen?
 
 
GROOT IN KLEINE LETTERTJES
Predicaat Koninklijk voor Dobber Healthcare Leaflets B.V. in Uitgeest

Commissaris van de Koning Arthur van Dijk reikte op 21 juni namens de Koning het predicaat Koninklijk uit aan Dobber Healthcare Leaflets in Uitgeest.

Dobber Healthcare Leaflets is een drukkerij speciaal voor bijsluiters van medicijnen. Van Dijk noemde het bedrijf "een onderneming waarvan je niet zomaar bedenkt dat die er is, maar waarvan je direct snapt hoe uniek en belangrijk werk zij doet."
 
VAKKENNIS EN KLANTGERICHTE AANPAK
OVNH-winnaar Kesbeke: "paar nachten heel goed van geslapen"
Gedeputeerde economie Esther Rommel ging 17 juni op werkbezoek bij de grote winnaar van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) 2024: Kesbeke.

De ‘winnaarsbezoeken’ zijn traditie voor de OVNH-juryvoorzitter van dienst – sinds 2023 is dat gedeputeerde Rommel. Een eervolle taak, vindt ze. Rommel gaat graag met ondernemers in gesprek en vindt het belangrijk om te luisteren naar hun ervaringen en ideeën. Later dit jaar bezoekt ze de andere 2 OVNH-winnaars: Plymovent in Alkmaar (categorie Grootbedrijf) en RODIN Machining in Opmeer (De Belofte).
 
TELEMATICA HEEFT DE AFGELOPEN 25 JAAR EEN REVOLUTIE VEROORZAAKT
Webfleet viert 25-jarig bestaan als vooraanstaande oplossing voor wagenparkbeheer

Webfleet, de wereldwijd erkende oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Het bedrijf vierde dit onlangs tijdens een feestelijk evenement op het hoofdkantoor in Amsterdam.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven