This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer het laatste nieuws uit de regio voor je samengesteld.

Deze keer met onder andere:
  • Ventileren tegen corona
  • Milieulijst 2021
  • Verhuur je dak voor zonnepanelen

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel lees plezier,
Hét Ondernemersbelang
VEILIGHEID OP DE WERKVLOER
Ventileren tegen corona: 'Hoe zit het met onze verse lucht?'

Het ventileren van binnenruimten staat momenteel volop in de belangstelling. Al langer zijn velen ervan overtuigd dat het coronavirus zich niet alleen verspreidt via druppels door praten, hoesten of niezen, maar ook door hele fijne druppeltjes (aerosolen) in de lucht.
DUURZAAMHEID
Staat uw techniek straks op de Milieulijst 2021?

Tot 1 september 2020 kan het bedrijfsleven voorstellen indienen voor de nieuwe Milieulijst van 2021. Iedereen kan gewenste aanpassingen voor de Milieulijst doorgeven aan RVO. Dit is vooral interessant voor leveranciers van innovatieve milieutechnieken. Opname op de Milieulijst kan de marktintroductie van deze technieken versnellen.
STARTUP
Schrijf uw startup nu in voor de NENnovation Award

Houdt u zich als startup zich bezig met creatieve en effectieve innovaties die de wereld een stukje beter maken? Meld uw bedrijf dan nu aan voor de NENnovation Award 2020. U maakt kans op een intensief coachings- en adviestraject waarmee uw bedrijf kan doorbreken!
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Verhuur je dak voor zonnepanelen: verduurzamen zonder investeren

Het verduurzamen van je bedrijfspand is financieel gezien een aantrekkelijke keuze. Toch zijn er genoeg redenen om niet zelf te investeren. Het verhuren van je dak om zonnepanelen te laten plaatsen is een goede methode om toch je bedrijfspand te verduurzamen, zonder zelf te hoeven investeren. Sterker nog, je verdient er zelfs aan: we geven je een vergoeding per paneel, per jaar.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 20
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven