This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONDERNEMERS STAAN ER VAAK ALLEEN VOOR
Ondernemers laten groeien!

Ze hebben te maken met allerlei vragen en uitdagingen, bijvoorbeeld ‘hoe sta ik ervoor met mijn financiën’, ‘hoe vind ik meer klanten’ of ‘hoe zorg ik voor de juiste focus’? Daarnaast moeten ze voortdurend keuzes maken en hebben ze veel te doen; de social media, financiën tot aan sales en customer service. Ervaren ondernemers weten het, bij ondernemen komt heel veel kijken.

 
 
''DEZE METHODE LEVERT WÉL KLANTEN OP''
Tienduizenden zzp'ers verspillen tijd en geld aan een website die niks oplevert

Op het vlak van zichtbaarheid en een goede website valt voor ondernemers veel winst te behalen. Mok Heijmerik schreef het boek ‘Jouw Waanzinnige Website’. Hiermee helpt ze zzp’ers online verbinding te maken met nieuwe klanten.
 
 
LANDELIJKE AMBITIE
Provincie stelt subsidie beschikbaar voor organisaties die circulair willen ondernemen

Tot het einde van 2023 kunnen Flevolandse organisaties gebruik maken van subsidieregelingen speciaal ontwikkeld voor het versterken en versnellen van de circulaire economie in Flevoland. Het gaat om een subsidie voor een project tot maximaal €20.000,- tegen 50% co-financiering. Of een voucher van maximaal €2.000,- (ook 50% co-financiering) voor een circulaire scan door een externe deskundige, om de circulaire kansen in kaart te brengen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven