This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Zuid-Holland leest.

Dit keer met o.a. een interessant artikel van AIMS Improve over perfectief en adaptief onderhoud. Daarnaast schrijft In de Houtzagerij over alle ingrediënten die nodig zijn voor een succesvolle teamdag. Ook komt Seeders aan bod met Phill Kropp als nieuwe chairman en tot slot schrijft Happy Horizon over de uitbreiding naar Tilburg.


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
PERFECTIEF EN ADAPTIEF ONDERHOUD
‘De oude meesters’ van AIMS Improve laten AFAS-software echt werken

Organisaties die kiezen voor de software van AFAS, kiezen voor een veelzijdig pakket dat bedrijfsprocessen beter laat functioneren. Tenminste, als de gebruikers er goed mee kunnen omgaan, want pas dan biedt de software optimale ondersteuning en kunnen de gebruikers ongestoord hun eigenlijke werk doen. ‘De oude meesters’ van AIMS Improve laten AFAS-software écht werken.

WAT IS ER FIJNER DAN ELKAAR ONTMOETEN IN DE BUITENLUCHT?
In de Houtzagerij zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle teamdag!

In de Houtzagerij ligt middenin het groene hart van Nederland. Naast dat het door de centrale ligging makkelijk te bereiken is, heb je op deze plek écht het idee even weg te zijn. De locatie is gelegen aan rivier de Merwede en omringt door grienden, een typisch Hollands landschap.
GESPECIALISEERD IN SEARCH ENGINE MARKETING
Seeders benoemt Phil Kropp als chairman om sneller te kunnen accelereren

Online marketing agency Seeders benoemt Phil Kropp als chairman. De ondernemer, onder andere medeoprichter van het Amsterdamse bedrijf OrangeTrail, startte per 1 mei in deze rol. Seeders heeft hiermee een autoriteit op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsinnovatie in huis gehaald. Kropp zal aantreden als non-executive chairman en zal het snel groeiende bedrijf in de toekomst met zijn deskundigheid helpen nog verder uit te breiden.
UITBREIDING NAAR TILBURG
PauwR en Flashpoint uit Tilburg kiezen voor Happy Horizon groep

Digital marketing groep Happy Horizon zet opnieuw een grote stap in de uitbreiding van hun bureaugroep. De Tilburgse bureaus PauwR (digital marketing) en e-commerce webdevelopment (Magento) bureau Flashpoint, sluiten zich vanaf deze maand aan bij de Happy Horizon groep. Happy Horizon voegt hiermee in korte tijd twee nieuwe bureaus toe aan haar groep.
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven