This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste
%FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, die de afgelopen dagen op onze website zijn gedeeld.

Dit keer met o.a. een interessante column van Bureau Streefkerk over een zorgklusser. AIMS Improve schrijft over 'de oude meesters' die AFAS-software echt laten werken.
Daarnaast hebben we deze week Het Ondernemerspanel die haar standpunten geeft over 'een toekomstbestendiger belastingstelsel.'


Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
NEDERLAND IS TOE AAN EEN ANDER BELASTINGSTELSEL
Het Ondernemerspanel: 'Het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties willen een toekomstbestendiger belastingstelsel'

De stelling van deze maand: In het huidige stelsel is de belasting op werk (te) hoog en wordt vervuiling nauwelijks belast. Veel bedrijven vinden dat Nederland toe is aan een slimmer belastingstelsel dat meer is gericht op circulair en sociaal. Circulair ondernemen moet de norm worden. Door arbeid goedkoper te maken breng je de circulaire economie dichterbij.
DE IMPLEMENTATIE VAN NIEUWE SOFTWARE ONDERVINDT SOWIESO VAAK WEERSTAND IN BEDRIJVEN
‘De oude meesters’ van AIMS Improve laten AFAS-software echt werken.

Organisaties die kiezen voor de software van AFAS, kiezen voor een veelzijdig pakket, dat bedrijfsprocessen beter laat functioneren. Tenminste, als de gebruikers er goed mee kunnen omgaan, want pas dan biedt de software optimale ondersteuning en kunnen de gebruikers ongestoord hun eigenlijke werk doen. ‘De oude meesters’ van AIMS Improve laten AFAS-software écht werken.
DE SPRONG NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST
Een zorgklusser; leg dat eens uit?

Eind vorig jaar zat ik met Richard aan tafel. Richard zat er doorheen. Zelfs een glimlach op zijn gezicht viel niet te ontdekken. Hij werkte inmiddels 16 jaar bij een grote zorginstelling, maar bemerkte dat de omgeving steeds minder bij hem paste. Leg dat eens uit? Vroeg ik hem. Het wordt steeds zakelijker in plaats van menselijker en het werk lijkt maar niet op te houden. De druk neemt toe en, zo ging Richard nog even door.
KLAAR OM FINANCIERING OP TE HALEN VOOR JE INNOVATIE?
In 3 stappen naar kapitaal voor je innovatie

Je idee is goud waard. Maar voordat het je gouden bergen gaat opleveren, moet je er eerst in investeren. Hoe kom je aan kapitaal voor je innovatie wanneer je geen oneindige broekzakken hebt? Vincent Heutinck, expert kapitaal bij Novel-T helpt je in drie stappen naar een passende financiering om je idee te laten groeien.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745223 of a.sliedrechte@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven