This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

De band tussen jou en je collega’s versterken en verbreden tijdens een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in Oost-Nederland.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht

SKIËN OF SNOWBOARDEN MET JE TEAM!
Ga voor een uniek, sportief en vooral leuk bedrijfsuitje!

Eindelijk is het weer tijd om een echt leuk bedrijfsuitje te organiseren! De afgelopen 2 jaar vielen veel bedrijfsfeestjes in het water door de beperkingen. Dus dit jaar is het tijd om iets echts leuk te organiseren! En dan ben je bij Snowsports Zwolle aan het goede adres. Laat je team het hele jaar door kennismaken met skiën of snowboarden en ervaar samen de winterse sport op onze indoor rolbanen.
SAMEN OPGESLOTEN ZITTEN IN EEN ESCAPE ROOM!
Vastgeketend aan jouw collega’s is nog nooit zó leuk geweest met dit bedrijfsuitje

Je ziet ze (bijna) elke dag, drinkt liters koffie en praat uren met ze: jouw collega’s. Je komt niet meer van ze af! Maar ken je ze nou écht? “Ja, natuurlijk!”, is vaak het antwoord. Nou, wist jij dat jouw ene collega totaal niet tegen zijn of haar verlies kan? En dat de ander helemaal los gaat op de dansvloer? “Uhm … nee.” Dat is niet zo gek, want op je werk heerst vaak een formele sfeer en heb je het druk met jouw projecten. Je leert je collega pas écht goed kennen buiten de sleur van het werk, in een ontspannende situatie. Daarom is het jaarlijkse bedrijfsuitje zo belangrijk! Laat De Wilgenweard in Nijverdal daar nou dé perfecte plek voor zijn.
ZORGELOOS GENIETEN
Alles voor een origineel bedrijfsuitje onder één dak!

Op ruim 1400 vierkante meter vind je bij Kings & Queens Zutphen tal van activiteiten en spellen voor teambuilding en vermaak. Daarnaast is er een gezellig café en een ruim terras; ideaal om na de activiteiten lekker te borrelen of gezamenlijk te eten. Zo biedt Kings & Queens alles voor een compleet bedrijfsfeest onder één dak!
BETREK HET HELE TEAM
Een onvergetelijk bedrijfsuitje: aan welke 4 punten moet dat voldoen?

Wat heeft iedereen het gemist: een dag onbezorgd plezier hebben met collega’s! Meer dan ooit heb je nu de kans om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. Pak jij die kans? Hier lees je hoe je dat aanpakt.

AANEENSCHAKELING VAN HOOGTEPUNTEN
Een uniek bedrijfsuitje in Twente

Ben je met je collega’s op zoek naar een stoer, grensverleggend bedrijfsuitje in Twente? Dat voor iedere medewerker toegankelijk is? Bij AvaTarZ in Overijssel creëren we speciaal voor jouw bedrijf een compleet verzorgde dag of middag, waarbij de natuur, het buitenleven én teambuilding centraal staan. Met een bedrijfsuitje in Twente inspireren we jullie om in een andere setting nóg beter samen te werken. Dit kan met expeditie AvaTarZ, de Break In of op ons grensverleggende klimparcours. Geen suf bedrijfsuitje dus, maar een actieve topdag in Twente in de natuur!

COMBINEREN VAN HET NUTTIGE MET HET AANGENAME
Waar in- & outdoor samenkomen voor teambuilding, vergaderen en bedrijfsfeestjes!

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan vergaderen en in- en outdoor activiteiten zo nauw samen met de natuur en elkaar als hier.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven