This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang

WAT IS ALTERNATIEVE FINANCIERING?
4 voordelen van alternatieve financiering

De term “alternatieve financiering” hoor je inmiddels overal. Alternatieve financiering is dan ook sterk in opkomst op de Nederlandse financieringsmarkt. Maar wat houdt het precies in? Wat zijn de voordelen van alternatieve financiering? En hoe profiteer jij daar als ondernemer van? Dat lees je in dit artikel.
EEN FRISSE EN ONAFHANKELIJKE BLIK OP UW ONDERNEMING
4 voordelen van een Raad van Advies!

Wist u dat slechts 4% van de bedrijven in het MKB gebruik maken van een Raad van Advies terwijl uit onderzoek blijkt dat de bedrijven die er wel gebruik van maken beter presteren!

Bedrijven hebben in deze tijd met allerlei vraagstukken te maken: Hoe zorg ik voor een gezonde groei? Autonoom of door overnames? Wel of niet internationaliseren? Hoe speel ik in op de trend van duurzaamheid? Hoe kan ik gebruik maken van digitalisering om mijn bedrijf efficiënter en productiever te maken? etc.

HET IS ALLEMAAL MOGELIJK
Crowdfunding voor bedrijven? Nooit van gehoord!

Ondernemers met een financieringsbehoefte denken nog voor 83% als eerste aan een bancaire instelling. 9% doet als eerste een financieringsbemiddelaar aan en in het overige legt de ondernemer direct contact met een alternatieve financieringspartij.

Wederkerig is uit onderzoek gebleken, dat het aantal en het volume van alternatieve financieringen veel hoger ligt, dan bovenstaande cijfers. De combinatie van deze gegevens maakt de conclusie dat de slagingskans van een financiering via alternatieve kanalen veel groter is. Eén van die mogelijkheden belicht ik graag voor u: Crowdfunding!
OP WEG NAAR EEN VITALE CULTUUR
Vitale medewerkers: jouw grootste kapitaal

Wil je meer productiviteit en minder verzuim? Een hogere bevlogenheid en grotere tevredenheid van klant en aandeelhouder? De sleutel kan wel eens de vitaliteit van jouw medewerkers zijn. Hoe stimuleer je hen om vitalere keuzes te maken?
TECHNOLOGIE VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Vijf generaties, één werkplek

Van 70-plussers, traditionalisten en babyboomers tot de 50-plussers, die we generatie X noemen, de millennials en Generatie Z – op menig werkplek vinden we tegenwoordig vijf generaties. En we kennen allemaal de stereotypen: millennials willen directheid en hapklare informatie, terwijl oudere werknemers een meer formele hiërarchie zoeken. Hoewel sommige aannames soms waar zijn, zijn er nog steeds meer zaken die we gemeen hebben dan zaken die ons scheiden.
''NEDERLAND LEERT DOOR''
ICT omscholingstraject Digipower groot succes!

Het aantal ICT-vacatures stijgt snel. Werkgevers in de ICT zijn dringend op zoek naar gemotiveerd personeel. De verwachting is dat de stijging in ICT vacatures de komende jaren aanhoudt en dat het aantal banen en vacatures in de ICT de komende jaren alleen maar toeneemt. De overheid stimuleert het omscholen naar een (andere) functie in de ICT om een tekort aan ICT personeel te voorkomen. De overheid heeft met dit doel subsidie voor omscholing beschikbaar gesteld.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven