This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
TOENAME VAN DE CONVERSIERATIO
Hoe helpt de click-to-call-widget bedrijven om tot 120% meer verkoopgesprekken te genereren?

De click-to-call-widget is een lead capture tool die vooral erg populair is in de Verenigde Staten, Italië en Polen, maar het gebruik neemt toe in andere Europese landen zoals Frankrijk, Spanje en Nederland. Wanneer bezoekers een website bekijken, zien ze een icoontje of pop-up waarmee ze een telefoonoproep van het bedrijf kunnen aanvragen. Als de gebruiker zijn telefoonnummer invoert, wordt hij teruggebeld, zo simpel is het.
 
 
GROTE KREDIETBEHOEFTE BIJ PROJECTONTWIKKELAARS
Financieringsplatform NLInvesteert: woningbouwprojecten zitten om financiering te springen

De woningbouw in Nederland dreigt in het slop te raken. Een opeenstapeling van onzekerheden duwt projectontwikkelaars in een perfect storm. “Eerst strengere milieunormen, vervolgens oplopende kosten en steeds beperktere financieringsmogelijkheden. Die negatieve ontwikkelingen versterken elkaar, goede financiering was nog nooit zo belangrijk’’, stelt Dirkjan Takke, directeur van financieringsplatform NLInvesteert. “In onze portefeuille is het aandeel vastgoedfinanciering inmiddels verdubbeld.”
 
 
ONDERNEMERSCHAP, INVESTEREN EN GENIETEN VAN HET LEVEN
Ondernemerslounge is méér dan een talkshow

Ondernemerslounge (RTL7/RTLZ) met presentator Maurice Vollebregt - niet te verwarren met Business Class met presentator Harry Mens (RTL7) - is sinds de zomer van 2020 een vaste waarde binnen de wereld van de zakelijke, gesponsorde televisie. Er zijn reeds zeven seizoenen gemaakt van deze talkshow over ondernemerschap, investeren en genieten van het leven. Seizoen 8 komt vanaf 20 november op RTLZ. Ondernemerslounge is dus een succes te noemen. Hoe dit komt? Het programma verbindt ondernemers niet alleen met het grote publiek, maar ook met elkaar. Ondernemerslounge is dus méér dan een talkshow.
 
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven