This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

 
Dit scheelt geld.
Op je energierekening van 2023.
Beste ondernemer,

Wist je dat sinds 1 januari het aantal zakelijke dynamische energiecontracten in Nederland meer dan verdrievoudigd is? Als jij dit jaar zo’n energiecontract had, dan heeft je dat veel geld gescheeld! Wij checkten de cijfers van onze klanten en zagen:

De cijfers van de afgelopen 4 maanden zijn duidelijk:
• Gas was 11% goedkoper met een dynamisch contract;
• Elektriciteit was 27% goedkoper met een dynamisch contract.

Ook voor jouw bedrijf!
Het idee van een dynamisch energiecontract is simpel: de energietarieven zijn gekoppeld aan inkoopprijzen van stroom en gas die per uur of per dag verschillen. Heb jij nog geen dynamisch energiecontract? Twijfel je nog of het voor jouw bedrijf wel interessant is? Wij denken van wel! Om dat te laten zien, hebben we voor 6 veelvoorkomende bedrijven de prijzen voor dynamische energie vergeleken met de kosten van een vast en variabel contract. Kies het bedrijfstype waarvan het energieverbruik het meest overeenkomt met jouw bedrijf, en bekijk wat je had kunnen besparen.
 
Het is nog niet te laat: 2023 is nog lang
Zoals je ziet is dynamische energie in álle gevallen de meest voordelige optie. Bespaar zonder moeite op je energierekening door te kiezen voor dynamische energietarieven. Pas je je verbruik ook nog aan op de laagste uurprijzen, dan bespaar je nog meer.

Je hoeft nog niets te beslissen, begin gewoon met een proefberekening op elix.nl/energie. Ben je daarna nog steeds geïnteresseerd, dan doen we je graag een strak aanbod. Waarom zou je dat voordeel laten liggen?
In 10 seconden inzicht in je besparingspotentieel
Met vriendelijke groet,

Marthijn de Jong
ELIX
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven