This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Stichting het Gelders Familiebedrijven Gilde is de club waar DGA’s van Gelderse familiebedrijven elkaar ontmoeten en van elkaar leren door kennis, ervaring en expertise te delen. Hoewel allemaal ‘gewone’ bedrijven zijn ze tegelijk bijzonder, want familiebedrijven.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier!
Familiebedrijven: gewoon én tegelijk bijzonder

Ben van Moerkerk en Hans Wennekes, twee ‘founding fathers’ en directieleden, vertellen over het hoe en waarom van Het Gelders Familiebedrijven Gilde. Ze doen dat in de bibliotheek van wijnhuis Robbers en van den Hoogen in Arnhem. Het bedrijf is, met de vierde generatie aan het roer, een goed voorbeeld van een stabiel familiebedrijf dat stevig geworteld is in de lokale gemeenschap.
Bumé bouw en onderhoud wint duurzaamheidsprijs

Bumé bouw en onderhoud is verkozen tot de meest duurzame ondernemer in Westervoort en Duiven. De duurzaamheidsprijs, een initiatief van de gemeentes Duiven en Westervoort, MKB Duiven, Ondernemend Westervoort en de Rabobank, werd uitgereikt op een speciale avond in Zalencentrum Wieleman.
Wijnhandel Appeldoorn uit Velp bestaat 125 jaar

De liefde voor de zaak die zijn overgrootvader al in 1897 in het Gelderse dorp Velp begon en zijn ondernemerskwaliteiten zaten er al op jonge leeftijd in. “Als kind hielp ik mijn vader al regelmatig met het bottelen. Als we jubileumflessen hadden, mocht ik de etiketten er opplakken. Dat ging toen nog met behangerslijm. Het moest secuur gebeuren, anders kwamen er kreukels in en je snapt dat dat niet de bedoeling was. Snelheid was ook belangrijk want productie draaien is een must. Ik kreeg een cent per etiket en had na een dag plakken een voor mij aanzienlijk bedrag verdiend,” blikt Arnoud terug.
''Ons team voelt óók als familie''

Voor hetzelfde geld had ze nu aan het hoofd gestaan van een bakkerijketen. Haar ouders hadden een brood- en banketbakkerij in de Betuwe. Het liep anders: Marlies Schuiling liep Dirk-Jan van Dijk tegen het lijf. En 33 jaar later wordt Marlies Ondernemer van het Jaar 2021 in Westervoort.
Willems technisch adviesbureau zet al decennia in op duurzaamheid

“De productiviteit van medewerkers op de werkvloer neemt met 5 procent toe als het er comfortabel en veilig is”, zo valt te lezen op de website van Willems technisch adviesbureau uit Duiven. En even verderop staat: “Klimaat, veiligheid en binnen comfort zorgen dat een gebouw tot leven komt”. Familiebedrijf Willems is er al ruim 40 jaar op gespitst.
Altop Kunststoftechniek start met doordachte ReVink programma van Vink Kunststoffen

Dat Altop Kunststoftechniek als een van de eerste gebruik maakt van het ReVink programma behoeft geen verwondering. Directeur Chiel Berndsen werkte bij Vink, voordat hij zo’n ruim 20 jaar geleden samen met zijn broer Joost Berndsen begon met Altop Kunststoftechniek. Bovendien werken de twee bedrijven nauw en duurzaam samen. Wat behelst ReVink en wat komt er allemaal bij kijken?
Nieuwe regelgeving kan ook versnellen en bewustwording essentieel in strijd tegen verspilling

Een kwart van al het voedsel in Nederland belandt in de afvalbak. Bij het panel van deskundigen aan de Ronde Tafel leven veel ideeën om verspilling tegen te gaan. Ze werken allen stug door aan hun innovaties. Maar bestaande regelgeving zet nogal eens een rem op toepassingen. Desondanks kunnen nieuwe wetten en regels juist ook bijdragen om die innovaties snel in de markt te zetten. Bewustwording is essentieel. Dat zijn een paar conclusies van het panel over het thema circulariteit en voedselverspilling.
Perspectief voor een nieuwe generatie

In Arnhem heb je daarvoor onder andere Prospect 4 Cash. Ondernemer Toni Iňiguez Najdanovski biedt in samenwerking met de gemeente jongeren met zijn bedrijf htr-werkt een kans, soms een tweede of derde kans, op werk en een toekomst.

Hoe gaat dat? Door een andere manier van netwerk en referenties te bouwen. Wel op een vergelijkbare manier als u wellicht kent van uw netwerk: dat gaat namelijk om vertrouwen.

Ondernemers aan de slag tegen voedselverspilling

In Nederland verdwijnt jaarlijks 2 miljard kilo voedsel in de vuilnisbak: omgerekend een file vrachtwagens van Utrecht naar Barcelona, bumper aan bumper, gevuld met voedsel. Om dit aan te pakken zijn er technische en logistieke oplossingen beschikbaar. Maar er is ook innovatie nodig.
De waarde van een aankoopkeuring

De technische aankoopkeuring van vastgoed. Een onderzoek dat u zeker kent bij, de bouwkundige keuring bij aankoop van uw eigen huis. Zo kennen we in vastgoed het “Technical Due Diligence”, de technische aankoopkeuring. Maar wat is nu eigenlijk de waarde van deze technische keuring? Nou, heel groot!
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
Linkedin
 
Website
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven