This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
HET OPLEIDEN KAN NU VEEL GROOTSCHALIGER
Met de overname van LPD Techniek vergroot Maintec haar vakschool met een gecertificeerde opleiding luchtventilatietechniek

De Maintec Vakschool in Zeist is compleet vernieuwd. Op de recent uitgebreide locatie startte vanaf 7 februari de eerste lichting studenten aan de nieuwe opleiding ventilatiemonteur. Een opleiding die snel en efficiënt technisch personeel de krappe arbeidsmarkt op brengt.
WETEN WAAR JE AAN TOE BENT
Juridische oplossingen waar muziek in zit

Harrie den Besten is een advocaat met een rijk karakter en een schat aan ervaring. Door de jaren heen heeft hij flink aan de juridische weg getimmerd. Zo weet hij veel van de bouw, verzekeringen, ambtenarenrecht en arbeidsrecht. Ook heeft hij gewerkt bij de vakbond, de vervoersbond CNV en is hij extern advocaat voor de FNV zelfstandigen.
STEL MEETBARE DOELEN OP
In 4 stappen naar een succesvolle en datagedreven online marketingstrategie

Je wilt meer verkopen of leads, maar waar begin je? Met online marketing kun jij op een doeltreffende manier je doelgroep bereiken. Waar veel MKB-ers gewoonweg wat experimenteren, onderscheiden succesvolle bedrijven zich door te starten met een doordachte online marketingstrategie. Hoe doe je dat?
GOED PERSONEEL STRIKKEN
Leer jouw kandidaat beïnvloeden - inclusief 10 praktische tips

In onze vacatureteksten refereren we vaak aan de huidige job van de lezer. Daarmee spelen we in op een neuropsychologisch principe: anchoring (Tversky & Kahneman, 1974). In dit blog vertel ik hoe jij deze beïnvloedingstechniek kunt inzetten.
DRIE DAGEN LANG INSPIRATIE
PMG organiseert driedaags Bike Event in Utrechtse Werkspoorkathedraal

Popal Mobility Group (PMG) organiseert van 13 t/m 15 maart 2022 een exclusief driedaags Bike Event voor fietsendealers en andere professionals uit de fietsenindustrie. PMG toont haar snelgroeiende portefeuille in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, gelegen in hetzelfde industriële monument als het onlangs geopende hoofdkantoor van PMG.
VAN DAGVERHUUR TOT AAN VERHUUR VOOR EEN JAAR
Bochane Autoverhuur neemt Van Oort Truck Rent in Eck en Wiel over

Per 15 maart 2022 neemt Bochane Autoverhuur de verhuuractiviteiten en het wagenpark van Van Oort Truck Rent over. Bochane Autoverhuur verstevigt hiermee haar positie als toonaangevende partij in de bedrijfswagenverhuur.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven