This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Leuk dat je weer de moeite hebt genomen om deze regionale nieuwsbrief van Oost Nederland te openen en te gaan lezen.


Deze keer met onder andere:
Ernest Loor van Bedrijfsovernamehulp.nl, Arie Schreuder van Bureau Streefkerk met “Thuiszitten lost het probleem niet op”, Olympia franchiser Robert Heinst met “Bepaalde sectoren hebben een structureel personeelstekort” en de reacties van Hét Ondernemerspanel, deze keer "Duurzaamheid gaat ook over samenwerken"

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie.

Veel lees plezier,
Albert Sliedrecht
Regiomanager Overijssel en Noord- en Oost- Gelderland


HET  ONDERNEMERSPANEL
Het ondernemerspanel: 'Het hoogste niveau in de duurzaamheidstransitie gaat over samenwerken.'

Het ondernemerspanel geeft elke maand hun standpunt over een stelling. Deze stelling is gebaseerd op wat er speelt onder de ondernemers uit de regio. Voor deze maand hebben de volgende ondernemers de tijd genomen om hun standpunt te delen met ons Peter Holtslag - Verder in techniek | Arie Schreuder - Bureau Streefkerk | Robert Heinst - Olympia | Dennis Doeve - IC Solutions | Arnold Poelstra – EY | Frank Landhuis – Novel T.
BEDRIJFSOVERNAME
Hulplijn voor de ondernemers in Oost-Nederland: de Cashcall

De coronacrisis stelt ondernemers voor onverwachte uitdagingen. Steeds meer gezonde bedrijven worstelen met liquiditeitsproblemen. Reden voor Bedrijfsovernamehulp.nl om voor de regio Oost-Nederland een reddingsboei te introduceren: de Cashcall.
PERSONEEL & ORGANISATIE
Thuiszitten lost het probleem niet op

Soms kies je gewoon voor de – ogenschijnlijk – makkelijkste weg. Zie je het even niet meer zitten, heb je geen idee hoe je de dag met zeurende en onredelijk veeleisende collega’s moet doorkomen – ze leggen werkelijk ál hun problemen bij jou neer – dan ga je gewoon een dagje niet werken.

Mensen zonder werk en werk zonder mensen

Voor de coronacrisis kende de arbeidsmarkt een mismatch. Dit is door de crisis niet veranderd. Er verdwijnen banen, mensen komen thuis te zitten, maar in bepaalde sectoren is nog steeds een structureel tekort aan personeel.
INNOVATIE
Vijf tips: klanten verleiden in coronatijd

Door corona staat het verkoopproces van veel mkb’ers op z’n kop. Hoe zorg je ervoor dat je ook nu nog klanten kunt verleiden en behouden?
VERGADERLOCATIES
Veilig vergaderen volgens de richtlijnen

Op één van de mooiste plekjes van de Veluwe én verscholen tussen de bossen en heidevelden ligt het gezellige toeristische plaatsje Vierhouten. Hier vindt u Hotel Restaurant de Vossenberg aan de rand van het centrum, dat omringd is door uitgestrekte bossen en adembenemende natuurlijke schoonheid.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Bevroren in betalingstermijnen

Factoring is dé vorm om uw onderneming van voldoende werkkapitaal te voorzien, niet met horten en stoten, zoals bij een banklening, maar continu. En dankzij de extra diensten die een aanbieder als Togather er gratis bij levert is factoring nieuwe stijl per saldo ook niet duurder dan de traditionele rekening courant.
Vonhof: 'Snel TNO-onderzoek naar slimmere versoepeling coronamaatregelen

Talloze bedrijven dreigen om te vallen als ‘1,5 meter’ zo rigide de regel blijft. Daarvoor waarschuwt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland vanavond in de RTL-talkshow Beau.
Nog niet toe aan verkoop, maar wel alvast cashen?

Het klinkt misschien a-typisch uit de mond van een bedrijfsovernamespecialist, maar in deze expertcolumn zou ik het graag willen hebben over de groep ondernemers die nog niet toe zijn om hun bedrijf te verkopen.
5 webinar-sessies: 'Vergroot je mentale veerkracht'

13 juli 2020  l  Online

Het programma is ontworpen voor deelnemers die hun ambitie om zich te ontwikkelen 100% serieus nemen. Je gaat op actieve wijze aan de slag met de fundamentals om jezelf doeltreffend verder te ontwikkelen en dus veerkrachtiger te worden.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l    0512 - 745 223
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven