This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
VOORWOORD GEMEENTE HENGELO
De binnenstad van Hengelo is volop in beweging. Dat heeft niet alleen te maken met de mooie fysieke aanpassingen, maar ook met de ondernemers die zich echt inzetten voor de stad, samenwerken en waardoor we samen mooie ontwikkelingen kunnen realiseren.

Het afgelopen jaar hebben we veel mooie mijlpalen mogen realiseren voor de binnenstad. Denk hierbij aan het evenementenplein dat in juli 2020 is opgeleverd. De Enschedesestraat, de groene kerktuin en de prachtige verlichting van de fonteinen, stadhuis en Lambertusbasiliek. Maar ook de plannen voor het marktplein die we in nauwe samenwerking met onze inwoners en ondernemers hebben opgesteld.
DE SPRONG NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST
Een zorgklusser; leg dat eens uit?

Eind vorig jaar zat ik met Richard aan tafel. Richard zat er doorheen. Zelfs een glimlach op zijn gezicht viel niet te ontdekken. Hij werkte inmiddels 16 jaar bij een grote zorginstelling, maar bemerkte dat de omgeving steeds minder bij hem paste. Leg dat eens uit? Vroeg ik hem. Het wordt steeds zakelijker in plaats van menselijker en het werk lijkt maar niet op te houden. De druk neemt toe en, zo ging Richard nog even door.
NAMENS DE POLITIE SCHOVEN DIVERSE TEAMCHEFS AAN
Acht Online Talkshows KIEK UUT in de Achterhoek

Maandag 3 mei had de gemeente Aalten de primeur van de online talkshow KIEK UUT over ondermijning, verwevenheid van boven- en onderwereld, (on)zichtbare aanwezigheid van de georganiseerde misdaad, meldingsbereidheid en maatschappelijke gevolgen. Nog belangrijker: wat kun je ertegen doen, hoe kun je ondermijning herkennen en hoe voorkom je dat je slachtoffer wordt?
EEN AMBITIEUS PROJECT
Investering van 110 miljoen in de binnenstad van Hengelo

De gemeente Hengelo gaat in nauwe samenwerking met gebiedsontwikkelaar VanWonen en Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO) het gebied naast het nieuwe stadhuis ontwikkelen tot een nieuw stuk binnenstad. Een project met een hoog ambitieniveau. Het gaat hierbij om een gebiedsontwikkeling van circa 110 miljoen euro.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik zal je informeren over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven