This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
'WIJ STREVEN NAAR SNELLE DUIDELIJKHEID'
Woningaanbod vergroten, vergroening stimuleren

De Tulp Group groeit en heeft er een nieuwe activiteit bij: Brug Financieringen. Het doel: de transitie van bestaande panden naar duurzame woningen stimuleren. Paul Wessels: ‘De tijd is er rijp voor.’ Naast Tulp Hypotheken en De Nederlandse is het de derde tak van het succesvolle lender platform.
DÉ OPNAMESTUDIO VOOR ONLINE EVENTS, WEBINARS EN HYBRIDE EVENTS
Studio Velvet Heaven: dé partner voor jouw online of hybride evenement

Studio Velvet Heaven is dé partner voor jouw online of hybride evenement! Wij ontzorgen je helemaal door onze ruime kennis en ervaring in eventmanagement, hospitality en techniek. Zo denken we graag mee met de invulling van je evenement, wij regelen lekkere hapjes voor jouw gasten en wij zorgen dat alles soepel verloopt.
HET GAAT OM HET MAKEN VAN BETERE BESLISSINGEN OP BASIS VAN DATA
Podcast: Betere beslissingen met data volgens het Factbased Improvement gedachtegoed

Data Science, AI, big data; het is allemaal hot. Maar waar het om gaat is het maken van betere beslissingen op basis van data. En juist dit onderdeel is een ondergesneeuwd punt in veel projecten. Raymond van Ek, Programma Directeur bij Hot ITem en Adam Knoop, oprichter en Change Manager bij Hot ITem, zijn te gast in deze podcast en gaan dieper in op hoe je op feiten gebaseerde beslissingen kunt maken op basis van data en hoe je dit implementeert in je organisatie.
BEDRIJFSGROEI MET FREELANCE ONDERSTEUNING
Zelf blijven doen óf investeren? Groei versnellen en resultaat vergroten met extra capaciteit!

Ondernemers doen vaak alles zelf. Het zijn enthousiaste doorzetters die zelfstandig beginnen aan een droom, een visie. Een eigen bedrijf met een product waar ze trots op zijn. Maar hoe zit dat met groei? Hoe ga je als eenmans- of tweemanszaak de volgende fase in?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven