This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,
De verkiezingen zijn geweest. Een goed moment om terug te blikken op de afgelopen vier jaar. Eind 2021 lazen we in de Elsevier dat de gemeente Hengelo met een 15e plek op de landelijk ranglijst van economische posities toch echt een economische toplocatie genoemd mag worden en er fantastisch voor staat. Dat is nieuws om trots op te zijn. Als Hengelo doen we het enorm goed. We trekken veel nieuwe ondernemers aan die vertrouwen hebben in het vestigingsklimaat en aangetrokken worden door de perfecte ligging.

De waardering voor onze vernieuwde binnenstad groeit geleidelijk. Het is een kwestie van lange adem, maar als wethouder ben ik blij dat de investeringen en onze visie hun vruchten afwerpen. Naast de goede waarderingen is dat terug te zien in verkoop van kavels, maar bovenal in de cijfers van werkgelegenheid en de goede samenwerking onderling.

Samenwerking is belangrijk om tot een mooie stad te komen. Met een aangename en levendige binnenstad, een goede bereikbaarheid van de stad en bedrijventerreinen en met een landelijk, aansprekende economische toppositie. Het is een goede basis voor de komende jaren. We hebben een duidelijk doel gehad als college en raad en hebben hier hard aan gewerkt. De ontwikkelingen op het gebied van economie en in de binnenstad blijven doorgaan. Hengelo staat nooit stil!

Gerard Gerrits
Wethouder gemeente Hengelo
HET AANTAL BEDRIJVEN BLIJFT GROEIEN
Hengelose economie doet het uitstekend

De economische positie van Hengelo mag gezien worden! Een vijftiende plek op de landelijke ranglijst van Elsevier. 350 gemeenten zijn beoordeeld aan de hand van zo’n vijftien economische indicatoren. Een zeer goede en stijgende werkgelegenheid, het aantal bedrijven en ZZP’ers groeit harder dan het Twentse gemiddelde. De uitgifte van kavels op bedrijventerreinen verloopt zeer voorspoedig.
CYBERCRIME KAN GROTE GEVOLGEN HEBBEN VOOR JOUW BEDRIJF
Cybercrime neemt toe. Wat kun je hier als ondernemer tegen doen?

Cybercriminaliteit neemt al jaren toe. Hierbij kun je denken aan gehackt worden, het downloaden van een virus of fraude via WhatsApp. Het is een maatschappelijk probleem waar veel aandacht voor is, maar wat kun je doen als het jou overkomt? Een cyberverzekering beschermt jou tegen de schade die voortkomt uit cyberincidenten, maar voorkomen is beter dan genezen. Toch?
COMMUNICATIE IS KONING(IN)
Talent aantrekken én behouden met behulp van Learning & Development: 5 praktische tips

Hoeveel vacatures heeft jouw organisatie op dit moment uitstaan? De kans is groot dat veel openstaande posities langere tijd onvervuld blijven, of dat je helemaal geen geschikte kandidaten vindt. Het juiste talent aantrekken en behouden is inmiddels een grote uitdaging, zo ook in het MKB. Learning & Development (L&D) speelt in deze ‘war for talent’ een sleutelrol.
ULTIEME DOEL OM DE MEEST BRUISENDE HORECAFORMULE TE WORDEN
De Beren: uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule

De Beren groeit hard. Daarom komen we graag in contact met enthousiaste en ambitieuze ondernemers die kansen zien en natuurlijk ook durven te pakken. Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen of door te groeien en wil je profiteren van de voordelen van een sterk merk? Dan zit je bij De Beren helemaal goed!
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden.

Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding. De masterclass wordt op verschillende locaties gegeven. Nieuwsgierig? Klik hieronder verder voor meer informatie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven