This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
ZORG VOOR EEN GOEDE COMMUNICATIE
5 tips voor hybride werken

Hybride werken is here to stay, dat is wel duidelijk. In deze blog geven wij 5 verfrissende tips, voor iedere HR manager die van hybride werken de vruchten wil plukken!

In maart 2020 hebben we massaal een spoedcursus thuiswerken gevolgd. Tot onze verrassing was er veel meer mogelijk dan vroeger werd gedacht. Eigenlijk kon veel werk prima vanuit huis worden gedaan. Sterker nog, ook beroepen waarvan je zou denken dat direct contact nodig is met de klant, bleken deels online te kunnen worden uitgevoerd. Hybride werken wordt daarom steeds meer omarmd. Maar wat betekent hybride werken eigenlijk?
WIL JIJ DEELNEMEN?
Infosessie opleiding Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen

Sta jij als leidinggevende professional voor de uitdaging om meer vanuit vertrouwen leiding te geven en minder vanuit wantrouwende regels en controle?

In de opleiding Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen onder leiding van Frédérique Six leer je hoe je dat doet en kunt toepassen binnen de eigen werksituatie. De opleiding gaat 23 maart 2023 weer klassikaal van start op de VU.

HYBRIDE WERKEN, WE KUNNEN ER BIJNA NIET MEER OMHEEN!
Dit zijn de vier beste Hybride Werkgevers van de Metropoolregio Amsterdam!

Na het succes van de uitreiking van de (Thuis)werkgever van het Jaar Award van vorig jaar, ging mobiliteitsplatform Zo Werkt Het, een initiatief van Stichting Breikers, dit jaar op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland.
Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. In de Metropoolregio Amsterdam werden maar liefst 110 unieke werkgevers genomineerd!

SPOT ICT, JOUW SECURITY EXPERT
SPOT ICT, jouw Single Point Of Trust

Wie anno 2022 nog denkt dat hackers het alleen hebben gemunt op grote bedrijven en multinationals moeten we helaas teleurstellen. Steeds vaker zijn het de kleine en middelgrote bedrijven die te maken krijgen met hacks, ransomware of malware. De kans dat een bedrijf hieraan ten prooi valt is zelfs groter dan de kans op brand. Wanneer dit gebeurt worden ze ook hard getroffen. Productie staat stil, kostbare bedrijfsgegevens en jaren lange historie gaan verloren en het kost relatief veel geld om deze weer terug te krijgen. Het is dus zaak om de ICT beveiliging van jouw bedrijf, hoe klein ook, op orde te hebben.
HET BRENGT VERBETERING TE WEEG
Odoo Experts: 10 jaar partner voor sterke leiders

In 2022 hebben wij voor het 10de jaar achtereen onze focus volledig gericht op de implementatie van Odoo-applicaties. We initiëren verbeteringen en nemen voor het grootste deel de Nederlandse vertaling van Odoo voor onze rekening. Ons werk wordt iedere dag verrijkt door de bedrijven die wij met veel energie en enthousiasme helpen om succesvol te zijn. Het daagt ons uit om goede ideeën op te pakken en anderen te laten leren van onze ervaringen. Samenwerken met sterke leiders is het mooiste onderdeel van ons vak.
CREATIEF OMGAAN MET SCHAARSTE
 
"Werkgever moet meer letten op vaardigheden in plaats van diploma of functietitel"

"De inhoud van functies verandert sterk door technologische ontwikkelingen. Dat blijkt uit onderzoek van UWV. Toch letten werkgevers nog vooral op opleidingsniveau en functietitel in plaats van op skills. Dus of de inhoud van functies daadwerkelijk sterk gaat veranderen is de vraag." Dat stelt Ben van der Hee, partner bij Boer & Croon Public.
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven