This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONS BREIN REGELT MOTIVATIE EN STRESS
Wat maakt jou een krachtige leider?

Hoe krijg je een click met je team? Een krachtige leider maakt de click met zijn team en heeft het vermogen het team te stimuleren, ongeacht de taken en expertise die ze hebben. Deze leider gelooft in zijn team, werkt en leert samen en weet het team op één lijn te houden. Samen met het team streeft hij naar een gezamenlijk doel en een succesvolle toekomst.
 
 
ÉÉN-OP-ÉÉN COACHINGTRAJECTEN
Maak Jouw Impact: de uitweg uit de gouden kooi

In 2010 nam Bas Smeets het besluit om het roer om te gooien. Hij liep vast in zijn goedbetaalde baan. Na enkele jaren kon hij daarvan afscheid nemen en richtte vervolgens het bedrijf Maak Jouw Impact op. “Wij helpen mensen die vastzitten in een baan een switch te maken naar ondernemerschap”, zegt Bas. Inmiddels heeft Maak Jouw Impact duizenden mensen geholpen.
 
 
MEER SALARIS IS TOCH FIJN!?
Meer (gebruikelijk) loon!

In het huidige economische klimaat voelt het misschien als natuurlijk om de hand op de knip te houden, of even met iets minder genoegen te nemen. Zeker als DGA heb je die mogelijkheid nu niet. Sterker nog, je wordt geacht het met meer loon te gaan doen! In dit artikel lees je het resultaat van de gewijzigde wetgeving!
 
 
DIGITAL KENNIS DOOR HEEL NEDERLAND
Digital product agency Unravel is nu Concept7 Amsterdam

Sinds kort gaat het Amsterdamse Unravel door het leven als waardevol onderdeel van strategisch digitaal bureau Concept7. Het doel van deze samenwerking is om kennis te delen en te verrijken. Om zo samen digitale ervaringen naar een nóg hoger niveau te tillen.

Luisteren naar je doelgroep en deze écht leren begrijpen. Human centered design is een werkwijze die de twee bureaus sinds dag één naleven.

 
NIEUWE KANSEN, KENNIS EN... (DROOM)KLANTEN
FindFactory brengt Brabant naar Amsterdam

Het in Tilburg gevestigde FindFactory klopt na 14 jaar aan in de hoofdstad. Als onafhankelijk performance marketing bureau ziet ondernemer Rob Bogaers deze (kantoor)uitbreiding als een strategische stap/zet voor zowel oude, huidige als nieuwe clientèle. En “een beetje Brabant in de Randstad kan nooit kwaad”, wat Bogaers betreft.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven