This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Anneke van der Heide: veel leesplezier.
VERGADERLOCATIES VOOR HET MKB
Veilig en vertrouwd vergaderen

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen en er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. Bij Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught zijn wij er klaar voor!
Veilig vergaderen tot 1,5 meter afstand!

Goed nieuws, we zijn weer open en dé plek waar je naar Toe-Kan! Graag adviseren wij u hoe u een veilige en vertrouwde bijeenkomst “Corona-proof” kunt organiseren.
ZAKELIJKE PRODUCTEN
Zakelijke producten en diensten in jouw regio

De juiste apparatuur voor jouw onderneming vinden en plaatsen, kost veel tijd en kan veel makkelijker dan je denkt. Met een regionale accountmanager biedt de grootste winkelketen voor consumentenelektronica in Europa jou een oplossing op maat.
PERSONEEL l ORGANISATIE
Een goede planning maken: tips en tricks

Zit je vaak met je handen in het haar? Het leven van een ondernemer kan lastig zijn, vooral in deze periode. Door het werken met een planning creëer je meer overzicht en duidelijkheid. Een planning die voor jou werkt, hoeft echter niet voor iedereen te werken.
Voordelen van een goed e-learning systeem

Als onderneming wil je je bedrijf blijven verbeteren en versterken. Een manier door dat te doen, is door de kennis die er is te delen met je werknemers en natuurlijk ook met nieuwkomers in je bedrijf. Om tijd en kosten te besparen kom je automatisch uit bij een e-learning systeem.

LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Bevroren in betalingstermijnen

Factoring is dé vorm om uw onderneming van voldoende werkkapitaal te voorzien, niet met horten en stoten, zoals bij een banklening, maar continu. En dankzij de extra diensten die een aanbieder als Togather er gratis bij levert is factoring nieuwe stijl per saldo ook niet duurder dan de traditionele rekening courant.
Vonhof: 'Snel TNO-onderzoek naar slimmere versoepeling coronamaatregelen

Talloze bedrijven dreigen om te vallen als ‘1,5 meter’ zo rigide de regel blijft. Daarvoor waarschuwt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland vanavond in de RTL-talkshow Beau.
Nog niet toe aan verkoop, maar wel alvast cashen?

Het klinkt misschien a-typisch uit de mond van een bedrijfsovernamespecialist, maar in deze expertcolumn zou ik het graag willen hebben over de groep ondernemers die nog niet toe zijn om hun bedrijf te verkopen.
5 webinar-sessies: 'Vergroot je mentale veerkracht'

13 juli 2020  l  Online

Het programma is ontworpen voor deelnemers die hun ambitie om zich te ontwikkelen 100% serieus nemen. Je gaat op actieve wijze aan de slag met de fundamentals om jezelf doeltreffend verder te ontwikkelen en dus veerkrachtiger te worden.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 234
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven