This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
HOE GA JIJ ALS PROFESSIONAL OM MET FOUTEN BINNEN JE ORGANISATIE?
Online informatiesessie opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport

Ons onderzoek leert dat constructief omgaan met fouten tot harde economische voordelen leidt. Het afstraffen van fouten daarentegen zorgt voor een toenemende angst binnen organisaties. Die angst blokkeert zowel de creativiteit als het probleemoplossend vermogen. Constructief leren omgaan met fouten start met een groeimindset. Tijdens de 4-daagse opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport leer je op aan de hand van paardentopsport hoe je je leiderschap kunt gebruiken om een groeimindset te ontwikkelen. Met als resultaat dat je fouten ziet als een kans om de organisatie te versterken.
"WE ZIJN ERG BLIJ DAT MKCL ONDERDEEL WORDT VAN FLEX IT GROEP"
Flex IT neemt Duitse demospecialist MKCL over

Flex IT, één van de grootste Europese specialisten in IT Lifecycle Management, kondigt de acquisitie aan van de leidende Europese demopartner MKCL, met de ambitie het aanbod op het gebied van Circulaire IT uit te breiden. De overname van MKCL, gevestigd in Bad Oldesloe, is onderdeel van de missie van Flex IT om een voortrekkersrol te vervullen in de transitie naar een volledig circulaire Europese markt voor IT-hardware. Ook is het een belangrijke pijler van haar strategie om de dienstverlening uit te breiden naar IT vendoren.
HOE ZORG JIJ VOOR DE JUISTE ENERGIE EN MOTIVATIE?
Events organiseren is topsport! Ontdek dé mindset om je doelen te behalen

Er zijn veel gelijkenissen te trekken tussen de evenementenbranche en de topsport. Dat hebben we de afgelopen twee jaar zeker gemerkt. Op dinsdag 12 april geeft Jaarbeurs de eventbranche daarom een flinke Energy Boost, samen met oud topsporters Erben Wennemars en Rob Harmeling.
COMMUNICATIE IS KONING(IN)
Talent aantrekken én behouden met behulp van Learning & Development: 5 praktische tips

Hoeveel vacatures heeft jouw organisatie op dit moment uitstaan? De kans is groot dat veel openstaande posities langere tijd onvervuld blijven, of dat je helemaal geen geschikte kandidaten vindt. Het juiste talent aantrekken en behouden is inmiddels een grote uitdaging, zo ook in het MKB. Learning & Development (L&D) speelt in deze ‘war for talent’ een sleutelrol.
HET GESPREK AANGAAN
Kan dit wel? (ongepast) gedrag op het werk

Voor uitgeverij Thema schreef Christien Smit bijna honderd situatiekaarten die uitstekend dienen als opmaat voor een goed gesprek. Aan de orde komen de thema’s seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en treiteren en racisme. Waarbij telkens de vraag: kan dit wel?
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden.

Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding. De masterclass wordt op verschillende locaties gegeven. Nieuwsgierig? Klik hieronder verder voor meer informatie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven