This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
"VANGNET VOOR EEN STROOMSTORING"
Nu subsidie op energieopslag met een zakelijke batterij

Nog niet veel ondernemers weten het, maar de overheid geeft ook in 2023 weer subsidie op de aanschaf van een zakelijke batterij. De RVO heeft de nieuwe regelingen voor 2023 weer gepubliceerd. Daarmee kun je als ondernemer het investeringsbedrag voor een batterij aftrekken van je fiscale winst en hoef je dus minder belasting te betalen. Voor bedrijven is dit een extra steuntje in de rug en enorm interessant.
 
ER IS VEEL VRAAG NAAR TECHNISCH PERSONEEL
Maandag® versterkt positie in engineering door overname Krosto techniek BV

Maandag® Holding maakt vandaag de overname van Krosto techniek bekend, bemiddelaar in technische professionals in machinebouw, installatietechniek en industrie. Met de overname komen twee partijen met één gezamenlijke ambitie samen; een positieve bijdrage leveren aan het tekort aan personeel in technische werkomgevingen dat onder andere nodig is voor technische uitdagingen zoals de energietransitie.
 
KENNISDELING TUSSEN COLLEGA'S, PROJECT- EN SERVICEMANAGEMENT
SIS automatisering en Trans-iX gaan samen verder!

De twee Nederlandse IT-dienstverleners SIS Automatisering uit Schiphol-Rijk en Trans-iX uit Zaandam gaan samen verder onder de nieuwe naam Varity Group.

Trans-iX en SIS Automatisering zijn beide ervaren managed service providers die in de jaren ’90 werden opgericht. Beide bedrijven delen de missie om de beste op maat gemaakte
IT-oplossingen te willen bieden voor hun klanten.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven