This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ZORG EN VEILIGHEID IN GRONINGEN
Zorggebouwen van de toekomst met Groninger Zorgakkoord

Het Groninger Zorgakkoord (GZA) vernieuwt het zorgaanbod in het Noorden van Groningen. Subsidie van de overheid geeft dit initiatief de kans om zorggebouwen te versterken, maar creëert ook ‘zorggebouwen voor de toekomst’.
 
MEER RUIMTE EN MOGELIJKHEDEN OM TE GROEIEN
Brul Marketing en Media verhuist naar nieuw adres in Sneek

Brul Marketing en Media, een veelzijdig content marketingbureau geleid door Hilbert Kuipers, kondigt met trots de verhuizing aan naar een kantoor op Koperslagersstraat 22, 8601 WL te Sneek. Deze verhuizing markeert een kleine mijlpaal in de groei van het bedrijf en biedt nog meer mogelijkheden om klanten te voorzien van hoogwaardige marketing- en mediadiensten.
 
 
HET GETUIGT VAN EEN GROOT VERTROUWEN
DBG Group BV kondigt een grote stap voorwaarts aan - Vergunning toegekend

De autoriteiten in de provincie Groningen hebben een onherroepelijke vergunning verleend die de activiteiten van DBG in Delfzijl garandeert.

DBG Group BV is zeer verheugd om aan te kondigen dat het de bouw-, milieu- en operationele vergunningen heeft veiliggesteld voor zijn fabriek in Delfzijl. De vergunningen, verleend door de provincie Groningen en het Waterschap Hunze & Aa's, stellen DBG in staat om het proces van de productie van groene energieproducten te starten.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven