This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Patrick Snitjer
WIJ HELPEN JE VERDER!
Durf te investeren in het werkgeluk van je medewerkers

Organisaties hebben tegenwoordig steeds meer moeite met het aantrekken en behouden van medewerkers. De arbeidsmarkt is lastig en veel organisaties richten zich met name op het aantrekken van nieuwe medewerkers als er één vertrekt of opgeschaald moet worden. Bij MatchPerfect pleiten we er juist voor om eerst te investeren in je huidige medewerkers. Zij vertegenwoordigen het grootste kapitaal van een organisatie door hun kennis en kunde en het is dan ook van groot belang om deze groep aan je te binden.
WAAR ZIT DE REM OOK ALWEER?
Stress, wat is dat precies? (2)

In mijn vorige blog stelde ik de vraag: Stress, wat is dat precies? Antwoord: Stress is een veelkoppig monster. Er gebeurt veel in je lijf, je manier van denken, voelen. Stress doet veel met jou en met je omgeving. Stress maakt het leven zwaar. Vervolgens vroeg ik naar de oorzaken van stress. Het antwoord is evenmin eenvoudig.
MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN
Hoeveel omzet laat jij liggen?

Er zijn talloze verhalen over B2B telefoneren in het algemeen en telefonische acquisitie in het bijzonder. Zoals de prospect die belt met een vraag en het verzoek krijgt een e-mail te sturen. Of klanten die liever een andere dag terugbellen, omdat die ene telefoniste onvriendelijk is. Nog erger, bedrijven die helemaal niet telefonisch bereikbaar zijn.

Dan is er de illusie dat online leads zelf wel bellen als ze geïnteresseerd zijn. De clicks van de mailing of offertes worden niet nagebeld. Er wordt nooit gedaan aan koude acquisitie en contacten met leads en klanten gaan bij voorkeur per e-mail en Whatsapp met alle gevolgen van dien. Ik hoor en lees de verhalen dagelijks.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 221 of p.snitjer@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven