This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONDER ÉÉN DAK EN OP MAAT
"Binnen ROC stemmen we onderling af om iedereen optimaal te blijven bedienen met de juiste persoon binnen ROC Midden Nederland"

“Als accountmanager Zakelijke Dienstverlening bij mbo voor professionals van ROC Midden Nederland ligt mijn focus op opleidingstrajecten binnen de commerciële en zakelijke dienstverlening. We bieden naast op maat gemaakte diplomagerichte bbl-opleidingen ook diverse cursussen en certificaattrajecten aan. Ik ga graag met bedrijven in gesprek om uit te zoeken waar de leerbehoefte zit." Karlijn van Acker
 
 
KETENREGISSEUR KAN HELPEN
Provincie helpt MKB'ers bij circulair ondernemen

De provincie Utrecht wil in 2050 zoveel mogelijk circulair zijn. Niet alleen als organisatie, maar ook als samenleving. Dit betekent onder andere zuinig omgaan met grondstoffen en het hergebruiken en recyclen van producten. Iets dat veel gevolgen heeft voor de bedrijven in onze regio. Om hen zo goed mogelijk op weg te helpen, is er bij de provincie sinds kort een ketenregisseur die MKB’ers helpt.

 
DURVEN NEMEN VAN EEN BESLUIT
Denk erover na, al is het maar één minuut

Gerard Dielessen heeft zijn sporen verdiend in het leiden van gecompliceerde organisaties waarbij alles onder een vergrootglas ligt. In zijn nieuwe boek neemt hij de lezer mee langs de lessen die hijzelf, met vallen en opstaan, in de praktijk moest leren. In elke organisatie ontstaat wel eens onrust. Dat is het moment dat de man of vrouw aan de top zich kan onderscheiden. Dapper leiderschap is daarbij de sleutel tot succes voor bedrijven en organisaties. Lessen in leiderschap van de voormalig directeur van NOS en NOC*NSF
 
RELEVANTE INFORMATIE VOOR 55-PLUSSERS
Nieuw platform speciaal voor 55-plussers; Hét Consumentenbelang
Hét Consumentenbelang is speciaal ontworpen om 55-plussers te voorzien van betrouwbare en relevante informatie. Het platform behandelt diverse onderwerpen, waaronder gezondheid, financiën, reizen, technologie, en lifestyle. Door zich te richten op deze specifieke doelgroep, speelt Hét Consumentenbelang in op de unieke behoeften en uitdagingen waar 55-plussers mee te maken hebben.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven