This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
STERK SERVICENETWERK VOOR ONZE KLANTEN
Avanade zet groeiambities kracht bij met opening nieuwe vestiging in Limburg

Avanade, leverancier van Microsoft-oplossingen heeft een nieuwe vestiging in de Brightlands Campus in Heerlen geopend. Met de uitbreiding naar het zuiden van het land geeft Avanade gestalte aan de groeiambities en biedt het regionaal IT-talent de mogelijkheid om in de eigen leefomgeving aan de slag te gaan of blijven.
 
TOENEMENDE INVESTERINGEN
Het belang van IT-beveiliging is in de directiekamer doorgedrongen

Nieuw onderzoek van Rackspace Technology laat zien wat de impact van de wereldwijde bedreigingen voor de IT-omgeving in de afgelopen vijf jaar is geweest op de relatie tussen IT-beveiligingsteams en directies van organisaties.

Een grote meerderheid van de Nederlandse directeuren (62%) beschouwt aanvallen op de IT-beveiliging inmiddels als een van de grootste zorgen. Dit blijkt uit de tweede editie van het Cybersecurity Annual Research Report van Rackspace Technology. Het is daarmee voor hen de belangrijkste prioriteit geworden, zelfs vóór inflatie (46%) en tekorten aan IT-talent (46%).
 
FUNCTIONALITEIT EN VEILIGHEID
Alles wat je moet weten over werkplekbeheer

Heb jij weleens gehoord over werkplekbeheer? Dit is het systematisch verdelen van de werkplekken die beschikbaar zijn binnen een bepaalde ruimte. Hierbij kun je gebruik maken van een app, waardoor het verdelen van werkplekken een stuk gemakkelijker wordt. Het is noodzakelijk om gebruik te maken van werkplekbeheer als je regelmatig te maken hebt met weinig plekken. Vaak wordt het systeem gebruikt in combinatie met thuiswerken, wat ook wel hybride werken wordt genoemd. Een werkplek reserveren is gemakkelijk om te doen en gebonden aan een bepaalde tijdslot, waardoor iemand na jou weer gebruik kan maken van de werkplek.
 
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven