This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

roc midden
ROC Midden Nederland partner in ontwikkeling!
Arbeidsmarkt en onboarding

Een krappe arbeidsmarkt, meer vacatures dan werkzoekenden, niet te vervullen arbeidsplaatsen. Het knelt en het einde lijkt nog niet in zicht. Investeren in medewerkers is een van de instrumenten om personeel te behouden. En dat zit hem niet altijd of direct in meer salaris. Het gaat ook over de balans tussen werk en privé en over mogelijkheden om te ontwikkelen, om te groeien en om in het werk blijvend uitgedaagd te worden. En dat kan voor iedereen weer anders zijn. Leren in de praktijk, van collega’s of een volledige opleiding extern? Het is dus belangrijk om te weten welke vorm van ‘leren en ontwikkelen’ het beste past, want dat draagt bij in het aantrekken en behouden van medewerkers.
Leren op en voor het werk

Een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) is inmiddels niet meer weg te denken. Ieder bedrijf heeft er op een of andere manier mee te maken. De aanpak van LLO verschilt weliswaar per sector of branche, maar er zijn ook veel gemeenschappelijke kenmerken als het gaat over leren en leeromgeving. En ook wat betreft de behoeften en kennis van leren op de werkvloer. In dit artikel nemen we je mee in de uitkomsten van een aantal onderzoeken daarover. Hoeveel werknemers volgden er bijvoorbeeld afgelopen jaren een opleiding? Is er budget per werknemer? En welke leeftijdscategorie volgt het meest een opleiding?
Toekomstgericht bouwen aan jouw organisatie

Organisaties die inzetten op het begeleiden en opleiden van werknemers spelen constructief in op veranderingen op de arbeidsmarkt. De organisatie ontwikkelt zich daarmee als een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe en huidige medewerkers én hebben een hogere medewerkerstevredenheid. Dit is essentieel in een markt waar arbeidskrapte een grote rol speelt. Hoe werken we daarin succesvol samen? Hoe vervullen we bij ROC Midden Nederland de rol van trusted advisor?
Snel (om)scholen naar inzetbare medewerkers

Als het gaat om het werven van nieuw personeel, zijn werkgevers op zoek naar creatieve manieren. Zo nodigen werkgevers studenten uit voor een proeftuinconstructie voordat ze een vast contract aanbieden. Of geven ze gastcolleges op het voorgezet onderwijs, zodat toekomstige studenten al vroeg kennis kunnen maken met de organisatie en de sector.” Aan het woord is Anton van der Lugt, accountmanager Techniek bij mbo voor professionals.
Mbo voor professionals

Wil jij leren en ontwikkelen stimuleren binnen jouw organisatie? Heb je behoefte aan hulp bij het in kaart brengen van de opleidingsbehoeften of het ontwikkelen van een opleidingsbeleid? Of ben je concreet op zoek naar scholingsaanbod voor één of meer medewerkers? Bij mbo voor professionals denken we graag met je mee en komen we samen tot oplossingen die passen bij jouw wensen en ambities. Je kunt bij ons terecht voor een breed scholingsaanbod en scholingsmogelijkheden zoals bedrijfsklassen, incompany- en maatwerkopleidingen van praktisch niveau tot middelmanagement. Altijd met een erkend diploma, mbo-certificaat, getuigschrift, praktijkverklaring, branchediploma of branche-certificaat.

Scholingsoverzicht en open avond 12 maart

Mbo voor professionals heeft een breed aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Van korte trajecten tot en met volledige opleidingen en van praktijkverklaring tot en met mbo-diploma. In het overzicht op onze website vind je al ons aanbod. We bieden scholing aan in de gezondheidszorg, welzijn, techniek, horeca, dienstverlening, Bouw, ICT en sport.

Wil jij jouw medewerkers laten werken aan hun persoonlijke ontwikkeling?

Op dinsdag 12 maart is er op alle locaties van ROC Midden Nederland weer een open avond. Op deze avond kunnen ook volwassenen terecht om zich te oriënteren en misschien al een keuze te maken.  De deuren staan open van 18.00 tot 21.00 uur. Ontdek welke training, cursus of opleiding binnen het volwassenenonderwijs het beste past. Kijk hier voor de sectoren en locaties.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven